AysegulAloluAcikgoz Hanus Arama kismina hastane cantası yazarsaniz bu konuda acilmis bir suru post bulabilirsiniz eminim cok yarari olacaktir bir cok örnek var cunku.
Smyyoky Pek mükemmel bir fikrim yok ama en azından ben olsam ne bulundururdum diye düşünüyorum, temiz bir hatta iki pijama-eşofman takımı kendim için. Bebek için hastane çıkışı takımları var çok güzeller bir takım ondan. Yine kendim için bir çift terlik, geniş salaş bir hırka, Bebek için de o bahsettiğim takımda oluyor ama yine de bir minik pazen. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Doğuma az kaldı sanırım, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kardii Anne için ; 1 adet gecelik 2 adet alt üst sabahlıklı takım pijama 2 tane sadece alt 6 tane lohusa külodu Emzirme atleti Kırmızı taç + mavi taşlı taç Lohusa terliği Hastane terliği 2 adet çorap + patik Yelek Hırka Makyaj malzemeleri Maşa Bebek için ; 10'lu hastane çıkışı 5'li hastane çıkışı 2 adet ince yelek 5 adet uzun kollu zıbın 2 adet kısa kollu zıbın 2 tane sadece alt ( dahada alınacak ) 2 paket çorap 1 paket 6'lı ağız mendili 1 adet müslin battaniye 1 adet müslin battaniyenin bir tık kalını battaniye 1 adet kalın battaniye 2 adet patik çorap 2 adet tulum 2 adet normal alt üst takım Emzirme önlüğü Bebek çantası Puset 3 tane emzik Küçük hemşireye vermek için biberon Ben bunları aldım hem hastane çantasına koydum lazım olanları hemde dolabında var 1 kaç tane giyeceği martın 14'ü gibi nasipse doğumum ve çok fazla yüklenmedim kışlık şeylere birde çok alan olur hediye olarak düşüncesiyle aile kalabalık çünkü birde nisana denk gelecek yani tekrar alışverişe çıkıcaz yazlık kıyafet için umarım yararlı olur bu liste sana 💞
NeeSalman - Kendim için; 1 gecelik sabahlık takımı 1 alt üst pijama takımı Üstüme giymek için bi polar sabahlık ( malum kanımız çekilecek) Havlu Göğüs kalkanı Göğüs pedi Göğüs ucu kremi Tarak, saç tokası, ayna isteğe bağlı kozmetik ürünler Diş fırçası Seyahat boy şampuan 2 çift çorap Terlik Taç emzirme sütyeni 2 atlet Depend Hem yüksek bel hem klasik model külot ( herhangi bir sorunla karşılaşır da şayet sezeryan doğum olursa kasıklarıma denk gelmesin diye 2 çeşit koymayı tercih ettim) Lohusa pedi( hastaneden çıkarken külot giyeceğim için o zaman kullanmayı düşünüyorum) Çıkarken giymek için rahat bir kıyafet Kirli poşeti -Bebek için; 1 10’lu hastane çıkışı ( battaniyeli) 1 5’li hastane çıkışı Yedek penye battaniye Müslin battaniye 2 kısa kollu iç zıbın 2 adet çorap Eldiven ( hastane çıkışlarının içinde var lakin yedek olsun) 3 ağız mendili Polar pattaniye Puset Yenidoğan Bebek Bezi Islak mendil Temizleme pamuğu Alt değiştirme pedi Emzik, emzik kabı Emzirme yastığı ( belki ) Bebek için kirli poşeti - Eşim için bir takım kıyafet - Misafirler için el temizleme losyonu ve ağır kokmayan bir kolonya - Ufak tefek de ikramlık aperatif bir şeyler
IzguVeAnnesi Gereksiz kalabalığa gerek yok bence çantada . Kendim icin lohusa pijama takimi, gecelik , ic camasiri, corap , tarak , ped , emzirme sutyeni koydum birde depend alacagim . Bebegim icin de onlu hastane cikisi koydum ,iki tane de 5’li koydum ne olur ne olmaz diye . 2 battaniye,10 tane bez , 4 tane agiz mendili, corap , eldiven,mama önlüğü, pisik kremi koydum pamuk ve islak mendili kaldi bir tek .