Aydemir00 Merhaba 25 haftalık gebeyim ilk gebeliğim çok kötü hastalandm boğazım öksürükten yırtılacak neredeyse sizde yakaladınız mi veya bir ilaç kullandinizmi
nightimagine Aydemir00 39 haftalık hamileyim ve 1 aydır geçmeyen öksürükle mücadele ediyorum, çok şeyler denedim ama sanırım en etkilisi iyot oldu, araştırmanızı tavsiye ederim
AnayimBenAna_ Aydemir00 şuan aynı durumdayız. Hiç bekleme özele git serum taktır kendine bide boğaz spreyiyle burun spreyi yazdır. Evde nebülizatörle kendine hava ver çok rahatlatıyor. Onun dışında bol meyve tavuk suyu çorba. Bide suda eriyen c vitamini sor doktora.
Brgmde Aydemir00 pekmez limon tereyağ veya zeytinyağ kaynat iç bi bana sanki iyi geldi blmyorm canım reflü öksürüğüm vardı sanrm ama Bugünde boğazım ağrımaya başladı mesela Ama ben hemen göğüs polikliniğine gittim tabiki öksürük için reflü dediler
glos_lin2007 Bende 25haftalık gebeyim,3.4 gün once benimde boğazım çok fena yanıyordu,yutkunurken acıyordu. 1 kupa bardağa 1 çay kaşığı toz zencefil (tepeleme değil),yarım limon sık.ılık su koy içine yavaş yavaş iç. Bana çok iyi geldi
benim-kalbim-o glos_lin2007 merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum şuan 9 haftalık hamileyim gebelikte zencefil falan sorun olmaz mı aceba boğazlarım çok kötü çünkü doktora sordunuz mu kullanırken
Aydemir00 glos_lin2007 eşimde benzeri birşey hazırladı içtim ama pek bir faydası olmadı gibi ama bir kaç kez daha deneyeceğim teşekkürler
user2524 10 gün yaşadım daha yeni iyileştim diyebilirim. Geniz akıntısından birde affedersiniz balgamı vücut atmak için ciğerim boğazım yırtılırcasına öksürdüm. Sırtım göğüsüm çok ağrıyordu. Maalesef doktor parolden başka birşey yazamam dedi. Pekmez, ballı süt, birde doğal içerikli bir öksürük şurubu grintuss onu kullandım anca iyileşebildim. Geçmiş olsun sizede
Aydemir00 benim-kalbim-o hayır doğal zaten bunlar ilaç gibi değil kullanabilirsiniz bu eşim benim için hazırladı kullandım bir sorun yaşamadım