Minnakpopus Satisati tut şunun ucunu döşeyelim abi Kolonları kirişleri dolanalım abi Mutfağa banyoya ulaşalım abi Hiçbirşey olmaz Fırat bu abi 😂😂 ay gece gece şimdi dilimden de gitmez uykumda falan demesem bari 😂😂
Melissayda Saçlarım Yumuşacık Kokum Bebek Gibiyse Bıcı Bıcı Eğlence Dalın varsa benimle bıcı eğlence 🐥
Sena-cy00 Var mı nazo gibisii 😂😂 Bir de şey vardı en unutamadığım; Bir bilmecem var çocuklar haydi sor sor çayda kahvaltıda yenir acaba nedir nedir bisküvi denince akla hemen onun adı gelir ETi ETİ ETİİİ!! (Eskilerin gözü yaşlı hey gidi çocukluğum) 😢😢🥺😂😂😂
Nuriskolosko Ahahahahaaha hangi yorumu beğeniceğimi şaşırdım 😂😂😂 aşırı iyiii 😂😂 o kadar yaşlandım mı yaa dedirttiniz 😂😂😂
annesim220508 Satisati bende şeyi çok severdim -corç diye biri geldi çantasını açtı çüş dedim ölee yüzünee -he öyle yüzüme -dümdük -dümdük Çok severdim o reklamı
gokcekocyigiit Satisati ’gürbüz tam bir canavar tüm sınıf ondan korkar kapıda görülür görülmez saklanır kekstralar’ 😅😅 Bir de şey; Seni bizim eve götürsem gelir misin, pınar sosis pişirir misin annemle beraber 😅😅