Deniiizzz Arkadaşlar ikizlere hamileyim sağlık ocağım bugün aradı bu hafta tetanoz aşınız var dedi bende arayıp doktoruma söyledim fakat doktorum aşıyı önermiyormuş. Siz ne düşünüyorsunuz, yaptırdınız mı acaba?
1Merling Deniiizzz bende pazartesi günü olmuştum doktorum aşı hakkında bi şey demedi daha önceden de hiç olmamışım o yüzden sağlık ocağına gidip yaptırmıştım 2 gün kol ağrısı çektim ama yaptıracak olanlara bilgi olsun.
Gunesmom_ Deniiizzz benim doktorum önerdi yaptırdım iki kere tartışmaya açık bi konu kimi doktor istemezken kimiside istiyor bende bişey anlamadım .
bade25 Deniiizzz ben de üç gün önce oldum. Doktor olmalısın dedi hem normal doğumda hem ameliyathanede enfeksiyon riski var dedi diye yaptırdım canım çevremdeki herkes yaptırdı
Fatmaacylnn Deniiizzz ben 37+2 oldum 💕 burda aşı hakkında konuşulunca uyarı alınıyor o yüzden bişey diyemem ama doktorunuz ve siz en iyi kararı verirsiniz tabi ki🥰
Aleyysss000 Ben oldum doktorum olmamı söyledi olan da bir sürü gebe var ama yinede sen doktorunun dediğini dikkate al istersen o daha iyi bilir.
Deniiizzz Aleyysss000 kendisiyle de detaylı konuşamadım açıkçası neden önermediğini ameliyatlıları varmış bugün çok ikilemli bir cümle hayır yapma da değil yaptır da değil önermiyorum dedi sadece.
Aleyysss000 Deniiizzz Bence sen kafanın rahatlaması açısından doktorunla bunu bir açık açık konuş ki aklında soru işareti kalmasın
Aleyna_seyma Deniiizzz dünyanın en şanslı insanlarından biri olabilirsiniz günlerdir aşı dayatmayan doktor arıyorum hangi şehirdesiniz?
ilknurrr_14 İkinci hamileliğim bu benim.Bir doz vuruldum.Bi şey olmadı çok şükür.Sezeryan olursan gerekli
Deniiizzz ilknurrr_14 sezeryan olucam evet bende ondan ikilemli kaldım zaten bir de tek doz yeterli oluyor mu
Deniiizzz Fatmaacylnn zaten sadece fikir soruyorum hepimiz kararı elbet doktora bırakıyoruz en azından kafam da netleşmek istedim bende 🌺
ilknurrr_14 Deniiizzz Ben ilk hamileligimde iki doz olmuştum.Ama arası fazla olmadığı için bı doz yeterliymiş.
glos_lin2007 2doz şeklinde yapıyor 4hafta arayla. Ben bugün 2.dozumu oldum.etragködaki hamile bayanlarda oldu
Deniiizzz glos_lin2007 evet benim de öyle aralarında sadece biri olmamıştı sorduğum da etrafımdakilere
busra05_ Banada doktorum yaptırmamı ıstedı salı günü yaptırdım bende doktorunuz önermıyosa belkı bı bıldıgı vardır doktorunuz nasıl ısterse 🌸🎀
Deniiizzz Gunesmom_ vallahi ya açıklama da yapmadı ya tatmin olmadım açıkçası yarın bi daha sorucam. Birde sezeryan olucam ben etkisi var mı aşııın ona bilmiyorum.
Moomtoobee Bende oldum doktorum ol dedi önerdi en azından 1 doz sağlık bakanlığı da öneriyormus sağlık ocağı soyluyo zaten yapılmalı