Mavi37 Bende yeni hamile olduğumu öğrendim ve ilk bebeğim . Doğum en korktuğum olay. Normalde adet sancısına bile dayanmak istemem hemen hap içerim öyle biriyim. Her doğum süreci kişiden kişiye farklı evet biliyorum. Ama bırda sormak istediğim hem sezeryan hemde vajinal doğum yapmış siz anneler süreçlerinizi artıları eksileri anlatarak bana bir fijir oluşturma açısından yol gösterebilir mi ? Vallahi daha 5 haftalık hamileyim çok başında ama doğumnasıl olcak kaygısından hamileliğe sevinemiyorum bile öyle korku geldi içime 🥺
damlaa01 Mavi37 ya gerçekten bende öyleyim maalesef adet ağrısına bile dayanamıyorum doğumum nasıl olacak onu düşünüyorum 🤨
MinikBrokoli Mavi37 Ben normal doğuma o kadar çok hazırlandım ki işler ters gitti sezaryen yapmak zorunda kaldım, kişiden kişiye değişir tabi, benim ağrısız acısız oldu..hemen yürüdüm kendini toparladım kimsede yoktu zaten yanımda
Hilalyrdkl 1159098263 özel de mi devlette mi yaptınız ? Hamilelikte bir sorun yaşdınız mı ? Benimde ikinci hamileliğim ama vajinal varislerim çıktı bunda çok korkuyorum o yüzden .
Mavi37 MinikBrokoli sezeryan için bebeğini kucağına alamıyorsun , tuvalet büyük sıkıntı, ufacık ayagını üşütsen kesik yerin acıyor falan diyolar . Böyle şeyler doğru mu
MinikBrokoli Mavi37 dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor bu durum, sıkıntı yaşayacağım bi durum olmadı çok şükür, güzel ağrı kesiciler kullandım hep
1159098263 anneoluyorumm13 korkma ama sancı gelince belini avuştursunlar burundan nefes alıp ağızdan yavaş yavaş ver inşallah erken açılma olur
1159098263 anneoluyorumm13 inanın ki hemen olsun bitsin istiyorsunuz o an gerçekten hiç anlatıldığı gibi değil herşey sancı başka hiçbişiii hissetmiyorsun