Guzelgunlerrr Kızlar yumurtlamadan 7 çatlamadan 5. Günüm 2 gündür kasıklarımda hafif hafif batmalar ara ara geliyor sanki iğne batıyor yaşayan var mı bu durumu ?
anneolucam Bende şuan yumurtlama dönemimdeyim canım bendede ağrı batma oluyor yanlarda baskı oluyor bazen aslında bu doğurganlık zamanıda âdet belirtisi gibi bişey anlaşılmıyor ne olduğu belli değil artık ben bu konuda pes ettim🥹🥹🥹
Guzelgunlerrr anneolucam aynen ya hiç belirlenemiyor ikiside aynı gibi belirtilerini😔 ama yumurtlama zamanı değişik bi kasık ağrıları oluyor baya ağrılı yani bende öyle oldu
Sendenbanakalan Bende yuunurtlama 8-9 du 13 nden bu yana kasık agrısı hafif hafif var adet agrısından düşük yani bide bel agrısı oluyor başka bşy yok bnde anlayamıyorumhayırlı sonuc alırız umarım❤️
Guzelgunlerrr Sendenbanakalan ay inşallah ya valla hafif hafif batma var iğne gibi alt karında anlamadım bende psikolojim bozuldu🤦🏻♀️
Lavinyam06 Guzelgunlerrr bir kaç gündür bende de oluyor ama sürekli olan bişey değil sağ tarafta böyle iğne saplanıyor gibi uzanınca geçiyor adetime bir hafta kadar var. Senin kaç gün var
Guzelgunlerrr Lavinyam06 canım benim de bugün daha çok arttı batmalar batım 20 ama geç yumurtlama gördüm ben bata göre değilde yumurtlamaya göre bekliyorum
Lavinyam06 Guzelgunlerrr hayırlısı olsun inşallah canım 🤲 ben bugün gebelik testi yaptım negatif maalesef