Esrakzly yeni_anne2 30 bitti bugün doktorlar normal görünüyor dedi ama 7 cm myom olduğu için kanaman fazla olur buyuksegir hastanelerine git dedi
yeni_anne2 Esrakzly riskli gördükleri gebelikleri tam teşekküllü hastanelere yönlendiriyorlar her hangi aksi durumda siz ve bebeğinizin sağlığı herşeydenn önemli müdahale de bulunacak bir hastane de olmak daha mantıklı evett 😊
Hilob @“yeni_anne2” hayırlı olsun 🌸 Şubat ortasından sonra ama henüz kesin bir tarih yok bir de dün doktorumuzun hastane değiştireceğini öğrendim hep böyle zamanlara denk gelir zaten bakalım hayırlısı 😇🤷🏻♀️
Nakskdkdkd Hasret3449 bizimde 3 şubat 😁 ilk bebek mi ? Kiz mi erkek mi bebis 😍 ben cok korkuyorum ya sizde var mi korku 😢
Hasret3449 Nakskdkdkd yok canım ilk değil cinsiyeti de erkek dedi❤️korku var 😁ama bu gebeliktede çok çektim 14 kilo vermişim hiç almadım gebelik şekerimde var yani zor geçiyor hala heyecan korku bi arada
Nakskdkdkd Hasret3449 benim ilk gebelik kiz bebis 😁 bende korku stres heyecan hepsi var 😂bide bu yesil ameliyathane ortuleri geriyo beni
Hasret3449 Nakskdkdkd evet diğer türlü benim yengem bide kuzenlerim hep bel ağrısı yaşıyorlar ondan genel olsun uyanınca herşey bitmiş olsun istedim bide ben bugün hastaneden geldim doktor beni öne aldı nst sancı çıktı 29 za aldı🥺
GizemKrdl Tosbalak ilki epiduraldi yine o şekilde olacak genel anestezi mecbur kalınmadıkça uygulanmayacak inşallah 🙏🏻