Aynur_ma Kizlar ya resmen omuzlarimda bile. Tuyler cofaldi cok kalin deyil amma beyaz tenliy kendim goruyorum acaba gecicekmi yoksa dogumdan sonra bi defa agda yaptirsam daha iyimi olur
GozdeCemre Aynur_ma Doğumdan sonra dökülüyor canım geri 😀benim İkinci gebeliğim İkisinde de göbeğim kıllandı ama diğer taraflarım hep döküldü
Hmyr_ygt Aynur_ma canım şakın elleme benim göğüslerim de kıllanmıştı şimdi onlar döküldü inşallah göbeğim de dökülür ama ben göbeğimi aldım belki dökülmez 😏
Krasivyy Aynur_ma benmde hayatımda ilk defa göbeğimde çıktı hemdr nasıl Allahtan sarışınım göze batmıyor ama aldıkça daha çok çıktı inşallah doğumdan sonra dökülür 😫
Hsrtm Aynur_ma Bnde pko olduğu için hamile kalmadan. her hafta. Vücut ağda yaptırırdım hamile kaldiğımdan beridir kıllanmam durmuş sanki 😂 en son iki ay önce aldım hslen yok çok güzel birşeymiş ya almadan olmaması
Zezgit Göbeğm kıllandı. Üstelik koltuk altım bacağım genital bölgeye epilasyonla alıyorum sanki jiletle almışım gib ertesi gün yeniden cıkıyo. 🤦
Esengul Benım göbeğim recep ivedik gibi birde polıkıstık overim ben doktorum normal dedi glba dogumdan sonra dökülüyormuş🙏inşallah dokülür ayı 🐻 gıbı hıssedıyrm
minedmr Yaa hepimizde aynı sıkıntı varmış. Göbek kılı çok sinir birşeymiş döküleceği günü iple çekiyorum 😄
Erten Hahaha ben napcam diye düşünüyordum benimle aynı derdi yaşayanlar varmış 😁 sinirlerim bozuldu ya mahmut abi göbişi oldu :) inşallah dökülür