Gamze3406 m060918 inşallah en sıkıntısız sekilde doğumun gerçekleşir, bende aynıydım hep aşsağidaydi bebek sanki sürekli baskı, sık idrara çıkma yolda doğuracam diyordum. İnşallah görmediğe dönersiniz bu günleri kötü anılarınız olmaz.
Gamze3406 m060918 2 tane daha var, ameliyata girerken senden ve eşinden dünya kadar imza alacaklar, rahim alınma izni olasi riskler, sayfalar dolusu el yazisi ile yazdırıp imzalatacaklar, kan istiyorlar. Bizden 8 ünite istediler ameliyata girmeden
SeverBurcu simsss6 benim de aynıydı 20 de 28 de yukarı çıktı 32 de de baktılar sorun yok çıkar yukarı merak etme kendini yorma eğilip kalkma uzun uzun yürüme dinlen ben öyle yaptım zorlama kendini yani 👍
Tugceelanaz Ozge16_ Detaylı ultrason kağıdında yazıyordu bende , normal ultrason kağıdında yazmaz. Ön duvarda olması demek , bebeğin harektlerini az hiss edersin en fazla bi tehlikesi yok diye biliyorum
simsss6 Tugceelanaz 18 ve 19. Haftada hic hissetmedim. Suan 20+5 gunlugum cokk arada ve dediginiz gibi hafif hissediyorum minik pit oluyor karnimda bebek olduğunu anliyorum ama boyle tam hissetmedim henuz
Dilooo34 Gizen evet canım önce yan yerleşimliydi bebeğin büyümesiyle ve dönmesiyle rahim ağzına oturmuştu ama nasıl olduysa demekki tekrar yer değiştirdi yada bir mucize oldu