Beequeen Selam kızlar, gebelikte çeşitli minareler açısından maden suyu içmek öneriliyor. Ama elbette sodyumu düşük maden suyu tercih etmemiz gerekiyor 😅 Hangi maden suyunu tüketiyorsunuz?
Glhayat_54 En iyi bey pazarı dıyolar ama ben hiç birini tüketemıorm saçma değişik bir tadı var meyveli arada içiorm onunda bi faydası yok 😂
2Princess1Mom Beequeen Valla farketmiyor, eşime sade soda al diyorum hangisini alırsa onu içiyorum. 🤭
DNZMHMHT Beequeen ben de genelde Beypazarı tüketiyorum yani öyle içindeki değerlere bakarak içmedim aslında eşim hep ondan getirir içerim ama arada başka markalarda icmisligim var
myangelson Beequeen normalde Beypazarı içerdim ama baş ağrısı yapıyor bende sodyumu düşük maden suyu içmeye çalışıyorum. Sarıkız da baya düşük onu içiyorum. Bir ara avoya almıştım yüksek magnezyumu sayesinde ama her yerde bulunmuyor 🤦🏻♀️
Beequeen Talentedmom Sodyum oranı düşük magnezyum oranı yüksek olmalı. Sadece gebelik için değil normal zamanda da sodyumu düşük maden suyu tercih etmek gerekiyor çünkü ödem yapıyor tuzlu su gibi düşünün :)