Minikmucizemmm26 Tecrübeli annelerim bornoz takımı bebitof marka kullanan var pandalı bı modeli var özellikle onu merak ediyorum ya da onerebileceginiz emiciliği güzel bornoz takımı var mı?
Girlmama Minikmucizemmm26 Bunu aldım ben çok beğenerek bornozla bebekler için çok saçma oluyor çünkü ben bornozla duştan çıkınca baya oturuyorum ama bebekte böyle bir durum olmicak ve onu giydirip çıkartmak gereksiz
seyma0661 Minikmucizemmm26 naçizane fikrim sadece havlu almanız çünkü bornozlar çok küçük oluyor mağazada farklı markanın bakmıştım bornozla havlu aynı süre giyiliyor sonrası için tekrar büyük bornoz almak gerekebiliyor
Minikmucizemmm26 seyma0661 tek havlu da alayım demiştim yani bı tam set bı tek havlu alayım demiştim ama tabi mağazada bakmadigim için boyutunun küçük olduğunu bilmiyordum
Vlog1345 Ben aynı bebitof pandalı olanının civcivlisini aldım set halinde terliğine kadar var. Bornozu 2 yaşına kadar. En azından 1 yaşından sonra bornoz almazsınız zate havlusu küçük alın şimdiden
Vlog1345 Minikmucizemmm26 daha denemedim bebeğim doğmadı. Ama yapısı güzel yumuşak. Tavsiye ederim ben beğendim. Makinede de yıkadım çekme vs yapmadı