Biz de tam 10 haftalığız artık aydından katlıyorumm 🐣🐣🐣 Allah’a şükür hiç mide bulantısı kusma mide yanması hiç bir şikayetim yok sadece genelde uyku modundayım hiç bir şey yapasım gelmiyor ve koku hassasiyetim başladı sulu yemek yaparken özellikle fırında pişen yemekler kızartmalar çok agır kokuyor pilav makarna türlerinde Allah’a şükür bi sorunum yok birde parfüm deodarant kokularına gelemiyorum kendimde değil pek ama başkasından gelince koku kötü oluyorum banyodaki buhar şampuan kokusu bile rahatsız ediyor çöp kokusu oda kokuları detarjanlar tıkıyor sanki hemen beni kötü hissediyorum kendimi ama idare ediyorum öyle aşermem falan olmadı daha sizde var mı birde işten çıkarıldım hamile olduğumu söyledigimde 1 aydır evdeyim çok sıkılıyorum kilomda da artış oldu 67 kiloyla hamile kaldım 3 hafta önce 70 kilodaydım şuan tartılmaya korkuyorum kendimi şiş hissediyorum çalışsam böyle olmazdım diye düşünüyorum yediklerimden zevk almıyorum hiç ama midem kazınıyo 1 haftadır çok çabuk acıkıyorum sizde durumlar nedir _