panikprenses saglikciaanne ara sira bulantilarim oluyor ama atlattik sayilir cok sukurr bugun tam 14 hafta oldu oglum olacak nasipse insallah kocaelindeyiz 🩵
smgeem saglikciaanne >! saglikciaanne !< merhabaaaa 9+5 Tekirdağ Çorludan canımm 🌸 bulantılı ama kusma yok neyseki bir de halsiz yorgun 😂
Hasret18ayaz saglikciaanne 15+5 olduk kızımızı bekliyoruz ikinci gebelik Ankara’dan katılıyor ve bu zor günlerde yarışmacı arkadaşlara başarılar diyorum 🤣🤣
saglikciaanne panikprenses Kbr-cnbrc Meryeminannesi20 Oy masallah allah sağlıcakla doğup doğurup büyütmeyi nasip etsin bende bartinliyim 11+2 bugün henüz cinsiyetin öğrenmedim :) bulantı kusma mevcut -4 kg verdim bakalım bu zamanlarda bitmesini bekliyorum umarım biter
Kbr-cnbrc @saglikciaanne merhabaa 🌸 10+4 haftalik hamileyim istanbulda oturuyorum.sen kaç haftalık hamilesin cnm?
saglikciaanne smgeem masallah bende aynı şekilde 11+2 olduk. Arada kusuyorum ama hicbisey yemiyorum desem yeridir
Meryeminannesi20 saglikciaanne amin 12 haftadan sonra bulantım bitti benim çok şükür kusma kilo verme olmadı ama kiloda almadım
saglikciaanne Meryeminannesi20 evet benimde ilk gebeliğimde 13/14 gibi kesilmisti bulantı insallah bunda da kesilir yemek yemeyi özledim :)
saglikciaanne Yildizsa Allah yardımcımız olsun sabahları ogurerek acı tat ile uyanıyorum ağzıma ne atsam beş dakika sonra ağzımın içinde garip bir tat bırakıyor ve gene kusasım geliyor su neredeyse hic icemiyorum
Yildizsa saglikciaanne O kadar anlıyorum ki sizi aynı şeyler 3 kilo vermişim 🥲Geçer inşallah diye avutuyorum kendimi sizinde Allah yardımcınız olsun
saglikciaanne Kkardelenn1 bende cuma gideceğim garanti olsun diye hayırlı sonuçlar alalım insallah ❤️
saglikciaanne Hasret18ayaz Ahahaha sağlıcakla alın kucaginiza. İkinci kez anne olanlar ekstra zorlanıyor demi 😁