Metehan12 Merhaba annelerim doğum öncesi genital bölge temizliğinde tüy dökücü kremlerin zararı yüksek mi kullansak sizce
Fatmadmr37 Metehan12 yani zararlı olur tabi ben gebe olmasaniz bile o bölgeye kullanma taraftarı asla değilim en pratik yöntem ağda yada permatik olur ben permatik ile almıştım dogum öncesi bir sorun da olmadı hastanede yattığım dönem hani zaten 2 3 günde hemen de uzamiyor.
SeverBurcu Metehan12 hayır benim doktorum kesinlikle kullanma dedi dedim alamıyorum napıcam biz gerekirse ameliyathane de alırız dert etme dedi
Metehan12 Fatmadmr37 permatikle artık karnımız büyüdüğü için göremiyoruz çok hijyenik şekilde tam temizlenmiyor ne yapacağımı şaşırdım her zaman hazırlıklı olmak niçin pratiklik aradım ama 🤭
Fatmadmr37 Metehan12 yani sizi anlayabiliyorum 😅 40 haftalikken dogum yaptım valla ben artik en son zaten göremiyodum aynadan falan bakarak yapiyodum zaten elim de alıştığı için aslında hemen bitiyodu 2 dk da.😅
Glhayat_54 Tüy dökücü, permatik aynı sey bi kac gün sonrada cıkıcak sürekli sürekli almakta tahriş eder ve yorar.. Her ay ağdaya gidin ohh miss 😂🙈