Lidyaumay 32 hafta muayenesi olacağım aç karnınamı gitmem gerekiyormu , alttan muayene edeceklermi ? doktor çalışabilir raporunu hemen yazıyormu ? Evrağı aynı gün iş yerine iletmem gerekecekmi neler yapmam gerekecek bilgilendirirmisiniz
BlueMT Lidyaumay 32+0 da Normal ultrason muayenesi ardından çalışamaz raporu aldım. SGK yı arayıp sordum işyerine iletmen gerekiyor demişlerdi. Aklınıza takılırsa 170 iarayın tüm sorularınızı cevaplıyorlar
Brcnbysl Kız yok normal muayeneye gideceksin neden aç gidesin tahlil falan yapmıyacakki doktor stabil kontrol edecek sonra sana soracak çalışıyor musun çalışmıyor musun çalışacakmısın diye ona göre rapor yazıcam dicek sen çalışmak istiyorsan çalışır raporu verecek sana sende onu müdürüne ik görevlisine artık kim ilgileniyorsa seninle ona vereceksin eğer çalışmicam dersen çalışamaz raporu verecek gene onu teslim edeceksin 32+0 ile 32+6 arasında herhangi bir gün muayeneye gidip raporunu alabilirsin illa 32+0 da gitmene gerek yok canım
Minikbebegimm06 Brcnbysl 32+0 ile 32+6 arasında herhangi bir gün muayeneye gidip raporunu alabilirsin illa 32+0 da gitmene gerek yok canım Yok bazı isyerleri kabul etmiyor 32+0 ı çok geçerse en geç 32+2 gibi falan almış olun ne olur ne olmaz 😊
ayseayseaysee Brcnbysl peki sağlık ocağı gebelik tarihini 31 temmuz olarak girmiş ama 22 temmuz olarak tarihim güncellendi doktorum tarafından. Ben hangisine göre rapor alacağım? Sistemde yazana göre mi yoksa kendi haftama göre mi
Brcnbysl Minikbebegimm06 yasa da öyle bir şey yokki canım kabul etmeme şansları yok yani onlar kendilerine zorluk çıkmasın diye öyle yapıyorlar