Sunshine48 Merhaba 35+4 haftalık hamileyim ama bebeğim 1 hafta önden gidiyor dendi bugün sabahtan beri bel ağrım sırt ağrım var kasıklarımda regl olacakmışım gibi bi ağrı vajinada ara ara batma oluyor el ayak bileklerimde güçsüzlük var gibi hastane 2 saat uzaklığımızda uzak olduğu için endişe ediyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi
deletedmom43191 Sunshine48 yani bu tarz şeyler ihmal edilemez mecbur kontrol olman lazım sağlıklı bilgi alman için muayene sart
Naz1404 Bebeğin başı aşığa ise baskı yapıyor olabilir benim de aynı şekilde 2-3 haftadır vajinamda ağrı kasıklarımda regl olacakmışım gibi ağrı var bir de bel ağrısı var pturduğum yerden kalkarken zor yürüyorum
Sunshine48 Naz1404 zonkluyor belim sırtımda ortasında sızı gibi ama rahatsız eden bi ağrı var :/ bugün birden olmaya başladılar
Naz1404 Sunshine48 evet rahatsız ediyor ama şöyle bir şey de var bir gün ağrı hafifliyor çok az oluyor bir gün çoğalıyor değişiyor yani o yüzden çok takmamaya çalışıyorum bu ağrıları sancı veya suyumun gelmesini bekliyorum🤷🏻♀️
Sunshine48 Naz1404 evet bilmiyoruz çekeceğim bu şekilde sıklaşırsa ya da çoğalırsa dayanılmaz ya da su, nişan vs gelmesi durumunu bekleyeceğim anlayamıyorum çünkü gerçek mi değil mi
pinaryilmazz Bende 35+6 haftalığım aynı şekilde adet olacakmışta olamıyormuş gibi ağrı çekiyordum doktoruma söylediğimde yalancı doğum sancısı dedi bu zamanda bu ağrılar normal dedi bizde 2 hafta önden gidiyoruz
emineebe Bu haftalarda yalancı doğum sancıları olabilir , gerçek doğum sancıları düzenli aralıklarla olur ve dinlenince geçmemesi gerekir , suyunuzun gelmesi durumunda paniklemeden hastaneye gidebilirsiniz bir anda doğum olmaz merak etmeyin 🌸