Runrun2 Batma hissi gibi bel ağrisi biraz iş yaptım çok ağrıyor sanki biyere sert bı şekilde çarpmışım gibi normal midir korkuyorum yardım edin
35Hatice Runrun2 acaba gebelikten bağımsız fıtık başlangıcı gibi bi şey olabilir mi farketmeden ters hareket falan yaptıysanız denk gelmiştir belki bana yazın olmuştu
Gencanne06 Runrun2 canım çok dikkat etmelisin ilk 3 ay heleki kürtajdan sonraki gebelikler riskli uzan dinlen ayağının altına yastık koyup uzan.
mrp2023 Runrun2 iş yapma bence canım ağrı olmamasına rağmen ben yapmıyorum iş falan 6 haftalık falanımdır bende tahmini daha tam bilmiyorum tüp bebekle hamileyim kalp atışı duymadık henüz
Runrun2 35Hatice bir önceki sağlıksız gebeligimdede aynısı olmuştu kürtajla beraber anında geçmişti yine ayn
Runrun2 Gencanne06 şükürler olsun herşey yolundaymis doktor olabilir bunlar normaldir dedi ve miniğim bana supriz yaptı daha çok erken diye duymayı beklemiyordum minik minik kalp atışlarını duydum 🥹🥹🥹❤️❤️❤️
Evrim-96 Runrun2 yaa maşallah sağlıkla kavuşun inşallah evham yapıyoruz sanırım ama vesile olmuşta kalp atışını duymuşsunuz darısı bana inşallah 🫶🏻
Runrun2 mrp2023 doktorum 6+1 olarak değiştirdi birde çok çok derinden duyduk 2 3 sn filan dinletti 10 gün sonra tekrar bakalım darısı size olsun 🥰
mrp2023 Runrun2 ben tüp bebekle hamileyim 18 aralıkta transfer oldum 6-7 haftalık olmuşumdur diye düşünüyorum inşallah ☺️
Runrun2 mrp2023 inşaallah en kolay ve en güzel şekilde süreciniz tamamlanır ve saglikla kavuşursunuz evladiniza 🥰🤲