lealsmom Hamile olduğumu henüz dün gece yeni öğrendim 🙈 çok farklı ve muhteşem bi his 💕 22 yaşındayım 🌺
Melegimveben lealsmom Hayırlı olsun canımm bende 6+6 yım 48. gün 19 yaşındayım gelecek ay kısmetse 20 olcam 🙈 çok başka bi duygu sağlıkla al kucağına inşallah 😍♥
lealsmom Kaderrakbas hayırlı olsun 🙈 çok az kalmış! Eminim süper hissediyorsundur. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💕
Melegimveben lealsmom Cinsiyet için henüz çok erken 🙈 ilk tanışmamızı ilk buluşmamızı bugün yapıyoruz inşallah 😍🤰🏼 bende geçen hafta öğrendim daha çok küçüğüz teyzesi 😍🙈♥🤰🏼👶🏻
lealsmom Melegimveben dualarım seninle canım benimmmm 💕 Allah sağ salim kucağa almayıda nasip etsin bize 😘 ama işte benim bi sorunum var sigarayı nasıl bırakacam? 😞
Melegimveben lealsmom amin gülüm 🙏🏻 Allah razı olsun🤰🏼 aynı sorun bendede var bende kullanıyorum kısıtlıyorum kendimi az içmeye çalışıyorum öğrendiğim günden beri azaltmaya başladım keşke bırakabilsem 🤦🏼♀️
Melegimveben lealsmom aynen kuzum aynen olabildiğince az içmeye çalış uğraşıcak bişeyler bul kendine 😥