Minikbebis1 Bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissettiniz ben 14 oldum ama hissetmek istiyorum,daha erken diyorlar
poyrazmom_ Minikbebis1 gözle görülür şekilde 20 den sonra hissetmeye başladım öncesinde damar atması gibi kayma gibi hissediyodum 13 den itibaren
ibcmom Minikbebis1 21 de aksam yemeğinden sonra hissediyordum suan 22 gün icinde de hissediyorum. zaman hızlı geciyor 😂
Yuuki Minikbebis1 Birinci gebeligimde 14 de hafif bir kıpırtı hissettim sonra yine uzun süre olmadi tekrar başlamıştı ama bayağı zayiftim ona yormustum
Ebruaslan-21 Şuanlık erken en erken 18,24 haftaları diyorlar benim ikinci gebeliğim ben 19 da hissettim
Anonim2828 Minikbebis1 elimi karnıma koyduğumda elime gelen pıt pıt dokunuşlar hissettim şimdi 21 haftalığım elimi koymadan da hareket ettiğini hissedebiliyorum çok dikkatli bakarsam karnıma o pıt pıtları gözle görebiliyorum tarizsiz bir duygu gerçekten yaşadığında anlıyacaksın 🥰🙏
Sevgilimmmmmmm Ben bugün 19 oldum 18 haftalık yeni yeni hissettim pıt pıt şeklinde. Bugün yine aynı şekilde