Sevimaltnn Kızlar 3 gündür başım çok dönüyor aslında süreklide yiyorum ama baygınlık geliyor sanki birden ateş basıyor başım dönüyor bugün kahvaltıdan sonrada oldu zor attım koltuğa kendimi sizde oluyormu neden olur bu durum
Zeynoaley Sevimaltnn bende de oluyordu aynı haftalarda 18+2 yiz hâlâ arada oluyor hamilelikte tansiyon düşük oluyor biraz daha düşünce oluyor galiba bir de bana doktor miden bulanıyor kusuyorsun su da içemiyorsan yapar dedi susuzlukta yapıyormuş
Zeynoaley Sevimaltnn benim tansiyonum normalde de düşüktür gebelikte biraz daha düştü işte en ufak bir şeyden etkileniyorum acillik oldum geçenlerde iki gün boyunda serumlara tuz yalamam tuzlu ayrana rağmen büyük 6 küçük tansiyonum 3 dü düşün 😣 Allah güç kuvvet versin hepimize
Btl066611 Sevimaltnn limon düşürür bende progestan kullanınca çok düşüyordu birden elim ayağım uyuşuyordu hazırda tuzlu ayran bulundurun başınız dönmeye başlayınca tuzlu ayranı için yatıp ayaklarınızı kaldırın biraz bekleyince düzeliyor canım çok geçmiş olsun
Shedatk Salgında yakalanıyor olabilirsin bence doktoruna git kana idrara baksınlar. Bende de böyle başladı 3 gündür ne yerdeyim ne gökte
GZzzsss Ayyy tansiyon geçen hafta bende öyleydim kabus gibiydi tansiyonum düşüktü sürekli evde takip ettm sizde tansiyon takibi yapın 😞
GZzzsss Sevimaltnn canım tuzlu ayran içtim iyi geldi ben tuzu azaltmıştım ödem tansiyon yüksekliği falan olmasın diye ondan oldu sanırım şimdi normal tuz kullanıyorum çok şükür iyiyim
Sevimaltnn Zeynoaley aaa doğrudur mide bulantısından pek birşey yiyip içemiyorum suda bu ara az içiyorum ondan da olabilir doğru diyorsun
Sevimaltnn Zeynoaley amin amin hepimizin hamileliği rahat geçenlere çok imreniyorum gerçekten 6 buçuk ay daha bizi zorlu süreç bekliyor🥲🥲
Zeynoaley Sevimaltnn hepsi geçici bir süreç ömür boyu sürmeyecek mutlaka bir gün geçecek her şey içimizde büyüyen minikler için 🥹
Eceunverkanra Sevimaltnn Merhaba, ilk 3 ay ben de oyleydim hormonlardan dolayi oluyor. Vucudun alisma suresi var 3.aydan sonra rahatliyorsunuz ben 2.trimestreye gectim biraz rahatladim cok sukur. Oyle durumlarda hemen uzanin biraz dinlenin ve bol su icebilirsiniz
Sevimaltnn Eceunverkanra evet canım daha başlardayız ondan galiba inşallah benimde geçer 2.trimesterda ☺️