Yurek Kızlar Boğazımda hafif yanma var yutkunmakta zorlanıyorum grip olmak istemiyorum var mı Öner’iniz limonlu suyun bir zararı olur mu
Kelebegimmm Yurek her kese bu tarifi verib kendisi yapmayan ben🤣gripli insanların yanındayken bile yarı su bardağı su 1 kaşık bal bir kaç damcı limon yapıb içtiğim işn bişey olmadı bana.artık daha sık yapmaya çalışırım😌
Kelebegimmm Yurek regle göre 8ci haftada olmam gerekirdi ultrasonda 4-5 dedi.yumurtlama geç olmuş herhalde.son zamanlar 40 günde bir oluyordum
matisse Oncelikle cok gecmis olsun 🙏🏻 2 gun once ayni sikayetler basladi bende de.. nacizhane onerim cay bardagina sirke su ve tuzu karistirip gargara yapin. Bir de tereyagi, pekmez, toz zencefil, karabiberi isitip saat basi bi iki kasik yiyin. Ben boylece bogazimdaki o catallanma ve kurulugu gecirdim. Gecirmezseniz oksuruge donme ihtimali yuksek. Su an gribe dondu ama hafif atlatiyorum. Yarim limona sicak su koyup icin surekli. Bol bol su ve meyve🙏🏻
Yurek matisse çok çok teşekkür ederim allah razı olsun ya limonlu su içtim şimdi mutlaka dediğinizi de yaparım
Yurek Kelebegimmm benim de öyle oldu regl e göre 6. Hafta ama doktorum 3,4 haftalık dedi keseyi gördünüz mü siz
Kelebegimmm Yurek devlet hastanesiydi bişey söylemediler bende sormadım) 2 hafta sonra tekrar gidicem özele o zaman en doğrusunu bilirşm.
Kelebegimmm Yurek böyle türkce sizlerden okuya okuya alıştım ama azerbaycan dilinde nasıl söyleyeceğimi bilemedim o anda🤣kese dersem kese ne derse ne derim🤣🤣🤣🤣🤣