Suleee_c Arkadaşlar doktorum bana 10+2 günlüksün dedi ama ultrasona baktığımızda 11 haftalıksın deyip haftaya beni ikili teste çağırdı. Sizce hangisi doğru? Bebeğin gelişimine göre mi 11 haftalıksın dedi kafam karıştı? İkili test yaptıran var ! !
smnrctnn0 Suleee_c evet canım bebeğin gelişimine göre haraket ediyorlar. bende ikili test için son adet tarihine göre olan haftaya mı yoksa ultrasonda ki haftaya mı bakmalıyım demiştim. Bebeğin gelişimine göre ultrasonda ki haftaya bakıyoruz demişti
A145N Suleee_c aynısı benim de başıma gelmişti ikili tarama için gittim doktor bana 11+4 dedi 12+4 olması gerekirken sonrada başka bı doktora göründüm aynı gün bebek bazen kıvrildigi için net ölçüm alınmıyor demişti 12+4 günlük dedi
Kubra0606 Haftaya 11 haftalıj oluyorsunuz zaten son regl tarihine göre. 11 haftalıkken de test yapılabiliyor zaten
Suleee_c A145N anladım canım çok teşekkür ederim, ben de devlet hastanesine gidiyordum iki hafta sonra özel hastaneye gideceğim o belki daha farklı bir şey söyler bakalım