Edizhr Meridaily yumrtlamadan 10 gün sonra aşırı silik çizgi ile tâbi sonra giderek koyulaşti 13 Aralık pazartesi kan verdim 89 çıktı baya yeni 🤭🤭🤭
Evrim-96 Meridaily geçen hafta cuma günü test ile reglime 3 gün varken öğrendim akşamına kan verdim 48 le öğrendim pazar bir daha verdim 99du bugün yine verdim bir hafta sonra diye 1041 olmuş şükür 🫶🏻
Kubrakaya34 Meridaily regl 4 gün kala testle aşırı silik çizgiyle bugün tekrar yaptım 2 gün var yine gördüm cizgiyi ama hala kan vermedim günüm geçsin diye bekliyorum üzülmemek için
Meridaily Edizhr yaa maşallah nasıl öyle erkenden olmuş😍 benim de 10 gün var ama yumurtlamayı 10 ocakta gördüm daha çıkmaz sanırım😁sağlıcakla alın kucağınıza inşallah🥰🤲🏻
Evrim-96 Meridaily amin inşallah sizde güzel haberler alırsınız sağlıkla kucağımıza alırız güzel anneler bu sene 🫶🏻🥰
Meridaily ErsBegAs yaaa sizin baya erken olmuuuş😍😍 maşallah sağlıcakla gelsin inşallah😍🤲🏻 ay ben de böyle öğrenmek isteriiim😍 değeriniz kaçtııı
Cmrdznl Meridaily ben 4 haftalıkken öğrenmiştim gecikme beklemedim reglden 5 gün önce erken test yapmıştım silik çıkmıştı 🥲
Ozlm035 Meridaily regle 6 gün kala test yapmıştım pozitif çıktı 3 gğn kala da kan testı verdım 45.5 cıktı şuan da gecıkmenın 5. Gunundeyım gıtmedım tekrar ☺️
babyiscoming_ Meridaily beklenen regl günümde, beta 255ti ama productor erken gebelik testi silikti 🙈
Hizliveofkeli Asdfghk 3,5 haftaydı işte adetten önce. Şimdi yine gebeyim 10betayla öğrendim. Keseyi bekliyoruz.