MhysaTheGreat Nanelimon_19 19-24 en geç sanırım ben devlette yaptırdım 22den sonra bakmıyoruz diyorlar özelde de herhalde 24e kadar bakıyorlar
PurpleRose Nanelimon_19 24. Haftaya kadar çekiliyor. Ben devlette 24. Haftama anca randevu bulabildim çektiler sıkıntı olmadı
Nanelimon_19 MhysaTheGreat yaa özelde takipliyim ben doktorum devlette kadın doğumdan sıra al sana sıra açsınlaar detaylı ultrason için dedi zar zor sıra bulabildim 29 una yani 21+6 olcam
MhysaTheGreat Nanelimon_19 eğer çok dolu değilse verirler bakarlar muhtemelen doluysa da ben de 22+4 te gittim biraz geçmesine rağmen baktı muayenenizden sonra belli olur özel bir durum varsa hatta kesin bakıyorlar
ezgisanlikose Nanelimon_19 Maalesef devlette ne zamana kadar yapılıyor bilmiyorum ama hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum
Nanelimon_19 PurpleRose teşekkür ederim hangi hastane acaba sizin önce kadın doğuma gittinz demi o sizi nereye yinlendirdi acaba
PurpleRose Nanelimon_19 Kocaeli şehir hastanesinde çektirdim ben önce kadın doğuma gidip aldm ama kadın doğuma gitmeden perinatoloji bölümündeki sekreterdende alınabiliyormuş