Melek_0288 Lila16 bence de çünkü insan ağırlaştıkça zor oluyor bide doğum bu ne olacağı belli değil insan her zaman hazırlı olmalı
Melek_0288 Yenigebes benimde aklımda pek biley yok ama mantı, kurabiye, içli köfte, börek ,lahmacun ve pizza düşünüyorum şimdilik aklıma geldikçe bişeyler yapmaya çalışacağım
Ecem46 Lila16 geçmiş olsun gebelik şekeriyle nasıl baş ediyorsunuz benim stresten çıkıyor hep bişeyde yiyemiyorum korkudan çıldıracam 😞
Lila16 Ecem46 sirkeli su ile. Geçen sene bütüncül sağlık doktoruna gittim insülin direnci için ve mide asiti artırımı için önermişti. Ben de doktoruma anlattım içebilir myiim dedim. Evet içebilirsin dedi. Doktorumun eşi de bütüncül yaşam doktoru onay verdi. Şimdilil bunla ve diyetle götürüyorum
Yenigebes Melek_0288 ben yaprak sardım börek attım kurabiye attım birazda köfte ve su böreği yapmak istiyorum inşallah
Melek_0288 Yenigebes yaprak sarması benimde aklımda vardı ama herkes buzluktan çıktıktan sonra güzel olmuyormuş diyorlar pirinçler hep kırılıyormuş
Yenigebes Melek_0288 biz yıllardır dolaba atarız hiç öyle bir sorun yaşamadım açıkcası annemde hala öyle yağar büyük kolaylık sağlıyor her seferinde
Mercan0652 Lila16 gebelik şekeri ve diyet hariç güzel şükür 😁 nisan ortası gibi görünüyor benim de 27. Haftadayiz. kıyafetlerin çoğunu annem getireceği için hazır sayılır o yıkanmış getirecek 🤭 bende evdekileri yıkamadim henüz tatile yeni girdim. Hamile yastığı kullandığım için sanırım ağrım olmuyor şükür sadece çok çise çıkıyorum ve kabızlık zorluyor😅
Melek_0288 Yenigebes ben kendim hiç denemedim açıkçası denemek te isterdim dediğiniz gibi büyük kolaylık oluyor olmadı biraz yaparım bi sıkıntı yaşamazsam devamını getiririm
Yenigebes Melek_0288 kolay gelsin iç harcını fazla pişirmeyin az orta pişmiş olsun. Dolaba tamamen soğuduğunda atın
Hashasbirey Lila16 giyinme odamı bebek için revize etmeye çalışıyorum. Dolap değişimi, bebeğin dolapların gelisi tamamlanınca her şey hizlanir. Bir yandan çalışıyorum bir yandan yüksek lisans. Mental olarak yorulduğum bir dönem. Fiziksel olarak çok şükür iyiyim.
Lila16 Hashasbirey kolay gelsin, yoğunlukta bebiş için hazırlık yapmanız çok kıymetli bence. Çok hoş💞 Allah yardımcınız olsun
Aykut Esrakzly kimini tam 40 hafta olmadann alabiliyor o yüzden doktoru duruma göre öyle demiş obilir
Bebekmert Esrakzly sezeryan olacak benim o yüzden eksik hesaplanıyor ve kan sorunum olduğu için 36 haftada bile alınabilir