Kubrabsyg Kızlar mağazalara baktım tamam bunu alayım dediğim birşey olmadı lohusa pijamam var fakat doğum sonrası için vs pijama istiyorum aynı zamanda iç çamaşır. Güvenilir ben aldım diye tavsiye edeceğiniz sayfa link var mı
Kubrabsyg AnayimBenAna_ Canmoms3 deniz_95 Penti birkere aldım memnun kalmadım diye seçenek olarak görmedim 🥹
Aysegulss Penti berbat hiç bi kalitesi yok eskisi gibi değil kesinlikle oraya vereceğiniz parayla başka markalara şans verin derim . Geçenlerde cotonella diye bi markadan aldım ben iç çamaşırı çok güzel bakmanızı öneririm .
Canmoms3 Kubrabsyg eski kalitesi yok demmeki en son 2 sene önce almıştım hala kullanıyorum sütyenlerini bazıları kötü çıkabiliyor nbb markası da güzel piiere Cardin de var
biranne_birbebek Kubrabsyg suwende indirim vardı bi bakın isterseniz. Ben iki tane pijama takımı aldım hastanede giymek için. İkinci yüzde elli indirimli.
Fatma011 Kubrabsyg pijamayı trendyol siyah inci ve miss dünya lisa sayfasından tercih edebilirsiniz iç çamaşırınıda ben e bebekten aldım emzirme atletide dahil.
AnayimBenAna_ Fatma011 siyah incinin pijamaları maalesef renkleri atıyor soluyor ağzı yüzü kayıyor yıkandıkça millada aynı şekilde ilk gebeliğimde tecrübe ettim