Mervecnplt Selam herkese, şehir hastanesinde detaylı ultrason için randevu almadım 17. Haftaya geldim. Ücretli yapılıyormu gidenler bilgi verebilir mi
Serpoo Mervecnplt evet özeller bakıyo ücretli. Ben yılbasndan önce 3750 ye kurtköy ersoy hastanesinde gitmiştim.
Slay1 Mervecnplt merhaba şehir hastanesinde ücretli yapılmıyor üstelik zaten randevu bulmak çok zor ben 15. Haftamda 21.hafta için sıra bulabilmiştim. Dün girdim detaylıya ve şuan şubat ayı dolmuş mart ayı için randevu açılmasını bekliyorlardı yani sizin için geç olacaktır muhtemelen 🌸
PurpleRose Mervecnplt maalesef önceden almak gerekiyor. Ben 24. Haftamda zor bulmuştm randevu Kocaeli şehir hastanesinde önceden almama rağmen. Genelde 12. Haftalıkken size ayrıntılı için gün al diyorlar büyük ihtimal geç kalmış olabilirsnz
Mervecnplt Serpoo şehir hastanelerinin ücretli bölümü varmı onu merak ettim aslında. İlk çocuğumda özele gitmiştim şuan 5000 civarı fiyatı
Serpoo Mervecnplt 22-24 hafta da bakıyolar. Sizin daha vaktinz var aslında doktorunz kayıt acarsa randvu bulabilrsnz . Gittgnz hastaneyi arayp öğrenebilirsmz ücretli yapıyolarmı
Mervecnplt Slay1 17 haftalık oldum Haftaya doktora randevu alabilirim ama çok geç olur muhtemelen geç kaldım mecbur özelde yaptıracağım çok teşekkürler 🌸
Handenur1 Slay1 merhaba hangi doktora gittiniz bende pazartesi gidicem naz hanıma memnun kaldınız mı? Kaç dakika bakıyor bebeğe
Slay1 Mervecnplt yine de bence haftaya doktora gidin geçte olsa o sizi perinatolojiye yönlendirir zaten telefonla arayıp randevu almaya çalışıyorsunuz eğer en geç 24 haftaya kadar bulabilirseniz gidersiniz bulamazsanız mecbur zaten 23 yada 24te özele gidersiniz ama önce deneyin isterseniz vaktiniz var 🫠
Mervecnplt Slay1 bende öyle düşündüm önce almaya çalışırım olmazsa mecbur özele giderim 🙂 teşekkürler 🌸
Senaasyaali Ben Kocaeli sehir hastanesi Raziye Çalışkana gittim oldukça memnun kaldım Gökçe hanım içinde çok iyi diyorlar. Raziye hanımda enerjisi çok yüksek çok tatlı biri ben çok stresli ve heyecanlıydım beni bile sakinlestirdi.
NoName_ Senaasyaali eşleri alıyormu detaylı ultrason sırasında bilginiz var mı,birde renkli ultrason mu siyah beyaz mı
Biranneikibebe Senaasyaali merhaba raziye hanımda detaylı ulatrasona girmişsiniz birşey sormak istiyorum yardımcı olur musunuz rapor ne kadar sürede çıkıyor acaba
Mervecnplt Bino1 randevu almak için geç kalmış olabilirim yine de şansımı deneyeceğim o yüzden sordum ücretli bakılıyormu randevu alamayanlar için
Bino1 Mervecnplt onla ilgili bilgim yok kaç 17 mi ben 20 hafta ida yazdırdım adımı her hafta banyoya gidip sor ismini ver yazdır oradaki kızlar iyi yardımcı olurlar ben semih hocada muayene oldum çok konuşmuyor ama güzel muayene ediyor
Mervecnplt PurpleRose aslında 14. Haftaya randevu almıştım eşimin işi çıktığı için iptal ettim 20 günden önce randevu almaya izin vermiyor. Çarşamba günü açılacak mhrs de o zaman bakacağım bir şansımı deneyeyim çünkü özelde 5-6 bin den aşağı değildir. Teşekkürler🌸