Hasret3449 Kalp atışı yüksek çıkması neyin habercisidir doktor diyor böyle giderse ikinci kez nst aynı çıkarsa yoğun bakıma gireceksin bu durumu yaşayan var mı acil cevap
Alyask Hasret3449 benımde 160 falan olmuştu 38 haftadayım böyle sıkıntı olduğunu ilk kez duydum bilen biri yazar üste çıksın inşallah sağlıkla kavuşun canım ❤️
Jasmine2426 Hasret3449 evet benimde 165 kere kadar cjktıgı oldu biraz fazla çıkmış döner inşallah canım normale sürekli mi çıkıyor ara ara mı
Hasret3449 Alyask amin Allah razı olsun canım bende yeni duydum bana dedi eyer 37 olsaydın alırdım ama bebeğin kilosu az gayemiz seni biraz daha bekletmek ikinci nst de yüksekti birazdan gene girecem nst girecem 2 saat sonra
Gul616161 Hasret3449 naptın canım? Şuan aynı sorunu yaşıyorum. 2. Nstye girdim 36+2 benimde bende merak ediyorum ne diyecek 170 180 gördük ilkinde ikincisindede 175 gördük
Hasret3449 Gul616161 Allah şifa versin inşallah canım bekliyorum bende üçüncü nst girecez ama bi kaç saat bekle dedi dinlen bol su iç dedi haftamız aynı 36+2
keyfimin-kahyasi-misin Tansiyonla ilgili sorunun mu var ? Bebeğin kilosu kaç ? Eğer iki kusursw daha fazla riske atmadan kendin talep et . Gizli tansiyon gibi bir durum olabilir . Senin tansiyon değişikliğin bebeğin kalp atışına etki ediyo olabilir Sağlıcakla kavuşun 🌸
Hasret3449 keyfimin-kahyasi-misin amin canım evde hep ölçüm yapıyorum canım en fazla 10/7 çıkıyor doktor da ölçtü 9/6 çıktı düşük dedi ama