Arianne Kızlar selam 5+3 haftalık hamıleyim doktorum elenatal2 verdi kullanan varmı hangisi saatlerde içiyorsunuz
Basakparlar Arianne bana 12. Haftamda verdi günde 1 tane tok kullanıyorum 12. Haftama kadar folik asit kullandım
Sevimaltnn Arianne elenetal 2 kullanıyorum kahvaltıdan önce birde d vitamini verdi damla ekmeğe damlatıyorum kahvaltıyı yaparken
obli Arianne ben ilk 12 hafta sadece folik asit 12.haftadan sonra elenatal 2 ye geçtim. Kahvaltıdan önce alıyorum.
Eesraaa34 monica50 bende aynı şekilde şu anda 2 kullanıyorum ama ekstra olarak demir vitamin falan kullanıyor musunuz bana ekstra başka bir şey vermediler
Basakparlar Sevimaltnn ya benim çok midemi bulandırıyor damlatınca ekmeği öğmekten zorla yutuyorum sende de öyle mi
Sevimaltnn Basakparlar ben tadını almadan ağzıma başka birşey atıyorum ondan anlamıyorum canım öyle dene ister sende
kubra_t Arianne ben gebelik öncedi elenatal 1 kullanıyordum gebelikten 2-3 ay sonra elenatal 2 ye geçtim. Sabah içiyordum ve düzenli içiyordum. 21 haftalık hamileyim hala 2 3 güne bir kullanırım