Tugceelanaz Bebito-ve-annesi Diğer arkadaşlarının yorumlarına bakarak bende yanlış biliyormuşum. İnşallah bizlerde faydalana bilririz yardımlardan
Minikball gezentianne peki anne 2 çocuk doğurmuş 3. Ye hamile şu an ama ilk çocuk 4 yaşlarında vefat etmiş bu durumda doğacak çocukla birlikte 3. Çocuk olarak mı sayılacak yoksa 1 çocuk vefat ettiği için 2 çocuk olarak mı değerlendirilecek bnde bunu çok merak ediyorm
nur233 Miniklerinannesiyim ilk çocuğum 2021 doğumlu bu yıl doğacak çocuğum 2 çocuk için mi alacağım maaşı tek çocuk için mi acaba bilgisi olan var mı ?
Miniklerinannesiyim nur233 adı üstünde 2. Dogum olacak erdoganın açıklamasını tam dinleyin 2025tw dogacak 1. Cocuk için tek seferlik 5000 2. Dogacak Cocuk için aylık 1500 diyor
Lavya Mrvsmt2502 hic bikmiyorum büyle şeyleri bebegim bir yaşina geldi ve hamileyim hicbşr yardım almadım sadece sosyal yardım aldım 3 ay o da biti
Mrvsmt2502 Lavya kaymakamlığa başvur canım benim 2. Doğunca gidince ilk çocuğunuda söyle . Eşinde gidebilir illa sen değil
Miniklerinannesiyim Mrvsmt2502 ne yardımı veriyorlar bende ilk kızı da sadece 300 TL aldım 2021 de şimdi ikinci dogdu daha bişey görmedik
Mrvsmt2502 Miniklerinannesiyim 2. Çocuk olduğı için 2025 sonrası doğduysa aylık 1500 tl alacaksın canım 5 yaşına kadar. 2025 öncesi doğduysa bi doğum parası süt yardımı oluyor tek seferlik
anneoluyorumm13 Mrvsmt2502 herkes alıcak mı bir yere başvurmak gerekir mi temmuz 2025 te doğacak inş ilk çocuğum
58Vildan Oğlum 6 günlük sosyal hizmetlere gittim başvuru için yazı gelmediğini henüz belli olmadıgını söylediler 3. Çocuğum için 600₺ başvuru yapılmış
3coocukluannee Miniklerinannesiyim Hahaha bizde kaçırdık 30 Ekim de 3.çocuğum doğdu.😂😂😂 Çok şükür devletten bu zamana kadar birşey görmedik bizim şansımız yok. Diğerlerin yüzü güler😂