Burnosunn_annesi Mavili1480 İnşallah bir an önce geçer kuzum benim de aynı ilkinde 14 haftada geçmişti bu devam ediyor hayırlısı olsun temmuz çocukları bunlar😂😂🧿
Mavili1480 Burnosunn_annesi Benim ilkinde kolay geçiyordu canım bu çok zor geçmek bilmiyor her hafta kusma mutlaka oluyor 😂
Mavili1480 Eylley İnşallah kuzum değişmez bende kız olsa mutlu olurdum ama erkek dedi biraz gario oldum 😊
Eylley Mavili1480 sizi anlıyorum ama birbirlerine arkadaş ol aklar öyle düşünün. Ben bazen iyi ki ikisi kız olmuş hayat boyu birbirlerine destekler dye düşünüyorum. Aynı iki cins olması bu yönden güzel
Ebru_ebru Mavili1480 benim kuzenime 17.haftasında doktor erkek demişti detaylı ultrasyında 25.haftasında kız olduğunu öğrendik şuan bir kızı oldu 😊😊bende çok kız hissettim bana da erkek dedi doktor 😊
Mavili1480 Ebru_ebru İlk oğlumda 14.haftada erkek dediler değişmedi bu sefer değişir mi acaba detaylıda net olur her şey 😊 senin kaç haftalık canım
Ebru_ebru Mavili1480 24 haftalık olduk bugün 22 sinde detaylı ultrasonumuz var 😊benim mide bulantısı 17.haftada bitti dedim ama beni tekrardan kontrol ediyor başladı 😊
Burnosunn_annesi Mavili1480 sorma Bizim de ne desem beğenmiyor Sen bul dedim oda yok şimdilik 😂😂 bakalım
Mavili1480 Ebru_ebru Bende devlete gidicem oda erkek derse daha dönmez 😂 mide bulantısı çekilecek çile değil valla beni mahvetti haftalardır asla geçmiyor 🤦♀️
Mavili1480 Burnosunn_annesi Valla benimkide yağız diyordu ama hoşuma o kadar gitmiyor alparslan biraz daha iyi ege olsun dedim top ismiymiş 🤦♀️😂
Ebru_ebru Mavili1480 Bende aynı durumdayım bulantı çok zorladı baştan beri. En çok yediğiniz şey nedir bu gebeliğinizde? Bazen diyorlar erkeklerde karın sivri oluyor bana bir de basenim genişlemiş diye erkek değildir diyenlerde oldu ilk gebeliğim 🤷♀️🤷♀️
Mavili1480 Eylley Tabi orası öyle ama insan bir kızı olsun istiyor işte nasip değilmiş sağlıklı olsunda 🥰🤲
Burnosunn_annesi Mavili1480 ahahaa aynı benim eşim halbuki zorlukları çeken analar dediğimiz olsun 😂😂
Mavili1480 Ebru_ebru Ben hep ekşi yiyordum tatlıyla aram yoktu mide bulantım kusmam var erkekte karın sivri oluyor ilk oğlumda öyleydi ama hep hurafe anladım 😊