Edizhr Mavili1480 aayyy🙈🙈🙈 maşallah maşallah Rabbim hayırlı ömür nasip etsin inşallah canım valla 2 kızım var benimde bende erkek istiyorum Rabbimden hayırlısı ile nasip olursa insalalh
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Valla şoktayım başka doktora randevu aldım çarşambaya bakalım o ne diyecek 😂
2Princess1Mom GirlandBoy_Mom Göstermedi ya bi daha ki muayeneye inşallah 🤭 Verdiği ultrasondada hiç birşey belli değil ki yine 🤭
GirlandBoy_Mom 2Princess1Mom bidahaki sefere inşallah ya ama insan merak ediyor kızdan erkeğe dönen çok var @Mavili1480 🤭😍
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Bende şok oldum ya kız sanıyordum çok hareketliydi 13+6 çıktı tombiş olacakmış ama erkek ya dönmez artık 😂
Goktug16 Mavili1480 bende çok isterdim bir oğlum var kızım olmasınıda ama 2.de erkek hayırlısı sağlıklı olsun da
Kumsal28 Goktug16 bende tam tersi bi kızım var şimdikinde kıza benziyor dendi henüz tam net değil ama iste insan oğlu her iki meyveyi de tatmayı istiyor 😂💕
Ceydaaas1 Mavili1480 maşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza aln inşallah 😍bende 12 haftaligim haftaya 2 li taramaya gidicem ondan sonra sonuçları gostermye gittiğimde inşallah belli olur 🌸
Burnosunn_annesi Mavili1480 yaa hadi hayırlısı olsun inşallah kuzum kesin demedi demi bazen yanılma d oluyor tabi