deletedmom43191 kardeşim post sahibi endişeli benzer şeyler yaşayanlardan fikir almak istiyor.siz ise bunun yeri burası değil demişsiniz direkt.bence haklı çıkmanın peşine düşmek yerine stresli anne adayına gerçekten bilginiz varsa fikir vermeliydiniz.ha yani evet direkt doktora gitmesini de tavsiye edebilirdiniz ama bunu da daha uygun bir dille yyapmak lazım.size neden yazdım yanlış anlamayın sizinle tartışmak için değil ama bazı arkadaşlar birsey sorduğu zaman direkt soranları salak ya da cahil gibi görüp hahaha diye dalga geçip ya da küçümseyip neden burada soruyorsun diyen kişiler çok gerçekten.yani happymom yasak koymadıysa herkes uygun olan herşeyi sorabilir.sürekli soru soranları yargılama var postlarda.inannın bu gidişle birinin başına bşrsey gelse burada fikir almaya korkar olacak kişiler.hamilelikte stres çok normal ve insanların da burada hamilelerle dolu bu programda benzer durumu olanlara soru sorması da çok çok normal.bunlar da benim fikirlerim daha önce başka postta da belirttim.hamile biri üzgünken bşrsey sorduğunda aşırı derece yargılanabiliyor.derdi ona yetmezmiş gibi bir de Ağır eleştiri,yargılama vb. durumlarla uğraşıyor.bence böyle yapılmamalı🌺