Dnz0007 mervebayoz Denizgil Ediyebiri Tini_minii psymom Caglaaksooy Kızlar merhaba benim sonucum çıkmış hepsi temiz Allah’a şükür şimdi doktoruma da yazdım cinsiyeti ondan öğreneceğim. Bugün tam 13.gün çıktı sonucum.
Dnz0007 Ediyebiri mervebayoz Bebeğim erkek 💙 Doktorumdan daha cevap gelmedi. Funda hanıma yazdım bende o söyledi.
Dnz0007 mervebayoz kendisi aramadı ben yazdım yoğunmuş asistanı cevap verdi müsait olduğu zaman dönüş yapacak diye
mervebayoz Dnz0007 heyecanlandım o zaman benimde bugün yarın bilgi alırım ben sonuç alınca ararım dedi ama yarına kadar aramazsa iletişime geçerim sizin adınıza çok sevindim şimdi cinsiyet heyecanı var bugün öğreneceksiniz😊
mervebayoz Merhaba bugün bilgiler ulaştı çok şükür negatif olumsuz bir şey çıkmadı.11 Ocakta kan alındı rapor onaylanma tarihi 22 ocak, 8 iş günü sürmüş.
Ediyebiri mervebayoz merve hanım gözünüz aydın bende 11 ocakta kan verdim henüz sonucum ulaşmadı. Funda hanım ile iletişime siz mi geçtiniz onlar mı size ulaştı acaba rapor icin 🙏🏻
Dnz0007 mervebayoz benimde rapor onaylanma tarihi 23 Ocak yazıyor cinsiyeti öğrendiniz mi acaba? Ben hala öğrenemedim 🙃
Dnz0007 Ediyebiri ben dün Funda hanıma yazmıştım ama dün cevap vermemişti bugün sabah sonucunu attı zaten rapor bugün çıkmış
mervebayoz Ediyebiri çok teşekkür ederim 😊Funda hanıma eşim ulaştı sabah sonuç çıktığını sonra doktorum ile iletişime geçtik raporu bana yolladı cinsiyeti söyledi🌻
Denizgil Dnz0007 Dnz0007 Çorumdayım ama ankaraya gitti numunemiz. 14 günde geldi sonucumuz. 11. Hafta da yaptırmıştım. Down ve diğer trizomiler kandaki DNA yeterli gelmiş çok şükür temiz geldi. Ama diğer duplikasyonlar için yetersiz gelmiş. Doktorum bir problem olmayacağını söyledi. Firma ücretsiz olarak tekrarlayalım dedi. Yeniden numune vereceğim. Bu arada cinsiyetimiz falan da belli olacak kadar DNA yetmiş.
mervebayoz Denizgil hangi firmaydı? Mygen mi? İnşallah süreciniz hızlı ilerler diğer sonuçlarıda öğrenilirsiniz.
Denizgil mervebayoz evet Mygen. 11. Hafta yeterli demişlerdi ama DNA yetersizliği ihtimali vardı. Firma ilgili davrandı. Sürecimiz henüz tamamlanmasa da memnun kaldım diyebilirim.