Kızlar bugün kontrolum vardi geçen haftaki doktor yoktu kan vs istemişti doğuma hazırlık olsun diye şuan 36+2 deyim neyse bugün randevu aldığım doktor yoktu yerine başka doktor gelmişti ben kim olursa olsun içeri her girdiğimde merhaba nasılsınız der gulumserim sonra sorularımı şikayetimi dile getiririm içeri girdim başka hasta dışarı çıktı bende bekledim tam.cikmasini bana gecsene hazırlansana direk bu şekil söyledi bir tuhaf oldum sonra dedim doktor geçen hafta kan istedi niye dedi anlattım cevap vermedi . Daha sonra dedim ki birşey sorabilir miyim ultrasonda rahim kısalığı belli oluyormus incelmesi gibi bebek tahmini ne zaman gelir gibi birkaç arkadaşım söyledi dedim bana dediği görmüyormusun uggulamalarda da tahmini gelişini soruyorsun dedi dondum kaldım daha sonra dedim peki boy ve kilo öğrenebilir miyim bana dediği boyunu ogrenemezsin çocuk ayağa kalkacak ki şöyleyelim öyle değil mi dedi kilosunuda baya aşağıda söyledi buz gibi oldum çıktım dışarda eşime anlatirken istemsizce ağlamaya başladım sonuçta biz oraya keyfi gitmiyoruzz . Bu arada bebeğim geçen hafta 2800 iken şuanda 2650 dedi hatta dedim bebeğim bu kadar gerilemiş mi hatta ağzımdan 2600 çıktı geçen hafta böyleydi dedim bana dediği 50 gram almış ya daha ne istiyorsun bütün günüm moralim bozuk şekilde duruyorumm