ozgecanim Kızlar bugün 17 haftalık oldum doktora gittik doktor kafasında kistler olduğunu iki böbreğinde genişleme olduğunu bacak kısalığı olduğu söyledi perinatolojiye yönlendirdi gerekirse genetik test karından sıvı alımı yaparlar dedi çok moralim bozuldu ne heyecanla gittim cinsiyet öğrenmeye ama ne yapacağımı bilmiyorum aranızda bu durumu yaşayan var mı 🥺
Aise2861 ozgecanim bence önce iyi bir perinatoloja gidin kadın doğum yer açsın. Bana da neler beler dedi doktor. Perinatologa gittim bir şeyin yok cihazı net görememiştir dedi. Sıkma canını ağlamak stres daha kötü ediyor insanı :( beklemeden git düşünce yer bitirir şimdi insanı
biranneninyolculugu ozgecanim ben de başka sebeplerle amniyosentez yaptırmak durumunda kaldım. İlk başta yaptırmamayı da düşündüm ama hamileliğime bu şekilde devam edemeyeceğimi fark ettim. Hem zihnen hem de bir şey varsa önceden bilmek istedim. İşlem sırasında ve sonrasında da herhangi bir sorun yaşamadım
tubavarlikk ozgecanim ben de cinsiyet öğrenmeye gittiğimde ense kalınlığı olduğunu öğrenmiştim , fetal dna testi verdim ama amniyosentez net sonuç verdiği için güvendiğiniz bi hastanede isterseniz yaptırabilirsiniz. Fetal sonucu yanlış çıkan çok görüyorum şüpheler geçmiyo
Aslaninannesi_ Fetal DNA yaptırmış mıydınız ? Veya ikili testte ölçümlerde bir bulgu çıkmış mıydı yani öncesi var mıydı ?
ozgecanim Aslaninannesi_ fetal DNA yaptırmadım ikili tarama testi yaptırdım ense kalınlığı burun kemiği gayet iyi dedi doktor sorun yok dedi o yüzden fetal DNA istemedi
Aslaninannesi_ ozgecanim düzgün yerde yapıldığı zaman hiçbir sorun olmuyor canım fetal dna yaptırdığında bir sorun çıksa yine amniyosenteze yönlendirecekler . Rabbim yardımcın olsun iyi düşün iyi olsun kuzum ♥️🙏
ozgecanim tubavarlikk olmazsa yaptıracağım zaten artık önce bi doktor görsün de inşallah bir şey çıkmaz
tubavarlikk ozgecanim inşallah canım , arkadaşımın bebeğinin kafasında bariz bi kist vardı 6. Ayda geçti , benim bebeğime de kalpte ritm bozukluğu ve sıvı vardı geçti ilerleyen haftalarda, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız