numix Kızlar 2 ay önce sezeryan oldum ve göbeğim olduğu gibi duruyor, korse takıyorum ama ne fayda. Ve kilolar… Emzirmeye rağmen gitmiyor. Sizce spora ne zaman başlanır? Tecrübeli kişilerden yorum bekliyorum
gezentianne numix 1 ay sonra evdeki eliptik bisiklete cıkmıştım doktora sorup.Eliptik de karnı çalıştırıyor aslnda. Günde 10 dk ile başladm sonra 40 a kdar cıkıyordum.
couleurcerise 6 ay karın egzersizi falan yasak diye biliyorum iç dikişlerin iyileşmesi için sanırım sadece yürüyüşe izin veriyorlar.
gezentianne couleurcerise Benim takip ettiğim ünlüler falan hep sezaryenden 20-30 gün sonra başlıyor spora baya fitness ama hocaları var tabi dikkat ediyorlar. Ben de 30 gün sonra başlamıştım doktorum sorun görmedi @numix Leslie tabi yapılır zaten yüeüdükçe daha iyi iyileşiyorsunuz
numix gezentianne Ne tür bir spora başladınız peki? Devlette sezeryan oldum o yüzden doktora sorma gibi bir şansım yok. Burada bayağı konuyu araştırdım da 6 aydan sonra başlayın diyorlar bilemedim
gezentianne numix Evde eliptik bisikletim vardı onu sormuşum doktora tarihe baktm tam 1 ay sonra.O da başlayabilirsin sorun olmaz demişti.Sonra salona da gitmeue başlamkştm sanırım 2 aylıkken.Yürüyüş zaten başlamıştım.sonra pandemi cıktı evde spor videolarından yapıyordm işte 2-3 ay sonra normal halime dönmüştüm.Karın kasları çalıştıkça iyileşme daha hızlanıyor.Leslie ile başlamakta bişey olmaz zaten yürüyüş öneriyor doktorlar