seynepon Son adet 28 aralık, Yumurtlama 8 ocakta oldu bu sabah test yaptım çıkmadı BAT 24 birlikte bekleyelim💐😇sizin durumlar nasıl
Dyguuu59 seynepon bat 23 az önce test yaptım tek çizgi çıktı negatif 🤦🏻♀️ ama hayatımda yaşamadığın belirtileri yaşıyorum göğüs şişkinliği ucunun sertleşmesi hassaslığı uyku hali ve sürekli idrar sürekli
Ark seynepon benimde bat 21 görünüyor ama geçen ay erken geldi adet 24 beklicem beraber bekleyelim bende sağ kasıkta geçmeyen ağrı göğüs hassasiyetim var anlık gelen halsizlik uyku halide var
kalorisizpatates seynepon benim bat 22 aşırı uykum var ve göğüslerimde şiddetli acı hassasiyet🥹 yine olmayacak diye de korkuyorum tabii
Alvn3946 Cimcime30 benimde bat 25 pazar günü erken gebelik testi yapmaya niyetim var hamilelik varsa pozitif çıkarmı acaba
Busra779 seynepon aa yumurtlama aynı gün ikimizin ama adet 22 görünüyor benim .ama hiç belirti Yok sanki bilemiyorum
Eco111 Bat 22 uyanır uyanmaz erken gebelik yaptım negatif ama bende de belirtiler var lekelenme baş dönmesi yorgunluk şişkinlik beklemeli miydim acaba üzgünüm..