Seherkarakoc Kızlar 1 cm açıklık var ve nstde düzenli sancılarım çıkıyor bebeğin kilosu 2740 gram yoğun bakıma girer mi 🥺 1 cm açıklıkla doğum ne zaman başlar
Rozzzzaa Seherkarakoc kilosu da önemli ama daha da önemlisi doğduğunda ciğer gelişimini tamamlamış olmak burda okuduguma göre açıklık bir ½ haftaları deviren var
_Mother_ Seherkarakoc kiloya hiç takılma 35 de kötü bir hafta değil 9. Aya girmiş bulunuyorsun ciğer gelişimi hepsinden önemli kıxım 37+0 da 2500 kilo doğdu küveze girmedi
ArasMom__ Seherkarakoc ciğer geliştirici vurmaları gerekmez miydi ? Kilosu iyi ama ciğerlerini bilemem bunun doktorun demesi lazımdı
Seherkarakoc ArasMom__ birşey söylemediler birazdan tekrar açıklığa bakicaklar artış varsa sancılarım da cogaldiysa hastane çantanı al gel dediler
Rozzzzaa Seherkarakoc öyle düşünme moralini yüksek tut haftan gayet iyi emin ol kilosu da güzel dua et takiplerini ihmal etme yeter
ArasMom__ Seherkarakoc umarım düzelir bazen 1 cm açıklık oluyor ama 2 3 hafta sonra doğum yapanı gördüm. Durduk yere mi oldu yoksa gebelik riskli geçiyormuydu
Seherkarakoc ArasMom__ gece çamaşırımda ıslaklık hissettim öyle geldim ama doğum suyu değil dediler test yaptılar negatif çıktı. Acikligima bakınca 1 cm olduğunu soylediler nstde düzenli sancı çıkınca yatış verdiler
2minnakannesi0 Seherkarakoc siz hissediyor musunuz sancıları? Devlet hastanesi mi niye bu kadar acele ediyorlar ki 1 cm le kaç hafta bekleyen var
Seherkarakoc 2minnakannesi0 sancı hissetmiyorum sadece belim agriyo ufaktan. Evet devlet hastanesi. Sadece açılma olduğu için değil düzenli sancılarım da çıktı o yüzden yatış verdiler
2minnakannesi0 Seherkarakoc Allah kolaylaştırsın inşallah sağlıkla kavuşun yavrunuza o zaman iyi düşünün oda sizi iyi hissetsin kolaylıkla gelsin