Halisedgn Merhaba Dokuz Eylül Erkan Çağlıyan’da detaylı ultrason yaptıran var mı? Ücreti ne kadar memnun kaldınız mı?
Queen3524 Halisedgn Ben detaylı ultrason için gitmiştim çok memnun kaldım 32. Haftam halen devam ediyorum doğumu onda yapacağım, normalde egepole gidiyordum. Detaylı ultrason 2200 tl vermiştim her muayenede yüzünü gösteriyor, rapor veriyor eşinizide alıyor
Smh22 Halisedgn Ben erkan beyin hastasıyım çok memnunum çok ilgili 12. Haftamdan beri gidiyorum amniyosentez + detaylı ultrason herşeyimi o yaptı hiç birinde sorun yaşamadık
Halisedgn Queen3524 Muayene ücreti ne kadar acaba ? Telefonla aradığımda ilk kez gidenlere direkt detaylı ultrason yapmıyor ve rapor vermiyoruz haberiniz olsun dediler kararsız kaldım ben de direkt özele gitsem daha mı mantıklı olur diye
Queen3524 Halisedgn öyle birşey duymadım haftamı söyleyince direkt detaylı ultrason haftası demişlerdi ama bilemedim suan🤷🏻♀️ Normal muayene için 1400 tl veriyorum detaylı için 2200 vermiştik ve her normal muayenede bana detaylı ultrason raporu gibi rapor veriyor Erkan bey dün gittim 32. Haftamdı yine rapor + yüzünün resmini verdi