Size ortalama 4 ay önce uyuz olup çok hızlı bir şekilde bitirmiş birisi olarak yazıyorum bizim ilk afedersiniz elimle genital popo bölgeleri ve göğsümde çıktı sonrasında bulaşıcı bir hastalıktan şüphelenip kadın doğum vs gezdim durdum yaklaşık 1.5 ay sonra uyuz olduğumuzu öğrendik doktor 60 derecede buharlı proğramda kıyafetlerin yıkanması gerektiğini söyledi biz 1 hafta karantinaya alındık eşimin işinden dolayı o süreçte 2-3 kıyafet ayırıp geri kalan tüm yıkafetleri büyük çöp poşetlerine alıp terasa koyduk 1 hafta beklettik kapalı halde çünkü hepsini yıkayamazdım geri kalan tüm yerler için yatak nevresim çarşaf yastık kılıfı hergün çıkartıp yıkadım tek bir koltuk kullandık onada hergün örtü örtüp akşamları değiştirdim yatağı ve yıkananların hepsini buharla ütüledim inanılmaz yorucu bir süreçti yerleri kaynar suyla sildim hep sonra baş edemedim buhar makinası aldım 110 dereceye kadar buhar veriyordu onunla bütün evi kapı kollarından otursgumuz her yeri yaptık ilaçları kullandım leş gibi kokuyo ve kıyafetlerden asla çıkmıyor kokuları yaklaşık 2 hafta içerisinde de tamamen bitirdik ama sık sık tekrarlayan birşey ve 1 yıl bile sürebiliyor benim yatağım yastıklarım falan hep kötü oldu bu süreçte Allah kolaylık versin umarım hemen atlatırsınız