2prens1prenses_ Serapkayaa1234 sabret canım 12 haftada rahatlarsın benim kız kardeşim de öyleydi evinin kapısını açar açmaz kusardi hatta biz dedik bu bebek nasıl gelişir böyle diye ama elhamdülillah 2 800 doğmuştu
tanhc Serapkayaa1234 arkadaşım da böyleydi hâlâ böyle ve serum alıyor. doktoru bir zararı olduğunu söylememişti. zaten içeriği de ona göre belirleniyor.
Mervemth Serapkayaa1234 ben 1 kere taktırmıştım ilk zamanlar vitamin+bulantı ilacı taktırmıştı doktorum. O zamanlar geçmeyecekmiş gibi geliyor ama geçiyor
Nessee34 Bnde aynı şekıldeydım 12. Haftaya kadar 9 kılo verdım 2 gunde 1 hastaneye gıdıyordum serum ıyı gelıyordu. Prılam bana da yaramadı ama serum cok ıyı geldi
Hamide_00 Serapkayaa1234 valla üç gündür grip çekiyorum bende cnm dayanamadım artık dün doktora gidip 2 serum taktırdım biraz da olsa toparladım ama ilaç kullanamadığımız için geçmiyor
Aysecan0335 Tabiki görün doktora çaresini bulurlar yani sürekli can çekişmektense , en pik oldugu dönemdesin inşallah azalatak geçer gider
tugcebaby1 13haftalık gebeyım safra kusuyorum artık sureklı serum taktırıyorum dün artık zofer dıe bı ilaç vverdo en agırı oymuş
Mahinur-12 Serapkayaa1234 evet ilkinde 2 gün hastanede yattım serum verdiler ikinci gebeligimde haftada bir serum alıyordum bunda bulantı hapı işe yaradi sadece 1 defa serum aldım geçmiş olsun rabbim tez zamanda geçmesini nasip etsin
hamcokelek33 Ah canım benim ben de 7. Haftada taktırdım, doktor kontrolünde yaptır mutlaka inan çok iyi gelmişti bütün gün uyumuştum
Serapkayaa1234 hamcokelek33 tamam canım taktırcam birazdan Allah yardım etsin sabır versin bize sag saglım kucagımıza almayı nasıp etsin 😪🤲🏻
Sjsjgshsjsjsj Serapkayaa1234 çok zor bir süreç ben ağlıyordum resmen. 6 haftada başladı 10-11 haftada tavan yaptı yeteeeer diyordum artık Klozetin başında. 12. Haftaya geldim eskiye göre bir nebze.. Ama ilaç içmezsem yine aynı. İnan hala yemek yok. Yiye bildiğim tek şey kuru ekmek tost. Nolur artık yemek yiyebileyim demeye başladım. Herkesin bünyesi farklıdır tabii. İnşallah tez vakitte geçer gülüm 🌸 serum dan da zarar gelmez çok geçmiş olsun.
Serapkayaa1234 Sjsjgshsjsjsj aynen canım bende aynı durumdayım işte 6. Haftada basladı 2 haftadır böyleyim amin insallah Allah razı olsun canım 😪🤲🏻
Sjsjgshsjsjsj Serapkayaa1234 bol bol hava almanı tavsiye ederim, sürekli dınlen çalışmıyorsan zaten başını kaldıramıyor insan. Ve yakınında ailen vs. Varsa yemeğe fln da oraya gidersen rahat geçirirsin. Ben gurbetteyim yanımda yakınım da kimsem yok çok zor geçti 🥺