Melissayda @momtobe__ oyuncak aldırdım eşime kızım uyuyordu kıyamadım soğukta birde hamileyim üşendim şimdi biraz bakmaya gidicem ama bir şey yoktur 😂 çeyiz dizme zamanında az mücadele vermemiştimm şimdi nasıldır allah bilir 😂😂😂
Beequeen Tabi ki gittim ama bebek malzemelerine bakmaya bi ben gitmişim sanırım herkes hamur yoğurma makinesi ve koltuk yıkama makinesi almaya gelmiş 😅
Fatmaacylnn 1rabia1 yaaa o kadar mı ben daha gitmemiştim hiç gitmesem mi acaba 😂 ama bir sürü de bim var illa ki birinde kalmıştır diyip hepsine bi uğrayıp çıksam mı😂
Fatmaacylnn Yuuki zaten çok eksiğim de yok ama hoşuma bişeyler giderse alırım diye düşünüyodum yinede bi çıkıyom bakıyım şansıma artık bulursam🥰teşekkür ederim
Yuuki Fatmaacylnn Bende sırf hisirtili kitap için gittim valla 🙈 bir tane kalmıştı benimde yok eksiğim şükür
Fatmaacylnn Yuuki yaa iyi bari bulmuşsunuz😄 benim aklımda da var onu almak bide tarak vardı onu da alasım var bulursam😄
Moomtoobee Bende kaptım biseyler 11 gibi gittim tek bebek ürünlerine bakan bendim rahat rahat aldım ama kalmayan şeyler vardı biberon kurutucu dış kasiyici alt açma örtüsü cingirak bebek askisi aldım 🥰
hamcokelek33 Her üründen neredeyse 2 tane gelmişti, bizim burdaki bim çok yoğun olmuyor tam 9da gittiğimde benle beraber bir iki kişi daha alabildik çok şükür🥲