Canmoms3 Moomtoobee evet orda fiyat daha uygundu ama arkadaş alamadığı için en azından burdan almak ister diye düşündüm benim bebeğim hiç sevmedi tummy time kartlara bakmıyor bile ağzına koyuyor 😅
Limonlukekkk Moomtoobee nerde post açacağıma ben karar verırım yorum yapmak zorunda hissetmeyın kendinizi
Busramnida Limonlukekkk Ana kucağı aldım tek ben bu tarzı seviyorum önceden de çok kullandım bana göre bu kullanışlı herkesin fikri tercihi farklıdır bu yeni çıkanları bi sevemedim ben 🤦🏼♀️ iyi ki aldım dediklerimden yani 😂🥰
fairytale_ Canmoms3 evet bundsn bahsediyorum tekrsr tekrar bakarım artık siteye olmadı😃arkadssıma soyledım bımlerı dolanıcak 😂buluruz inşAlllah
Canmoms3 fairytale_ her bebek sevmiyor sanırım benimki duruyor benim bebeğim ışıklı sesli oyuncakları seviyor 😄 tummy time felan bakmıyor bile inşallah bulursunuz heves edip alıyorum bebeğim sevmiyor bazı şeyleri
queenanne1 fairytale_ sormayın 9 buçukta gittim bütün bimleri gezdim hiçbirinde yoktu :( başka şeyler aldım ama en çok istediğim oydu onu almak için gitmiştim
fairytale_ queenanne1 bende onu ıstıyorumm🥲hala bım arattırıyorum herkese uygun fıyatlı geldıgı ıcınde bımden almak ıstıyorum 😃
ErsBegAs Limonlukekkk valla ben gitsem böyle bulamazdım 😂 cinsiyeti bilmediğinden yazık pembe mavi almış hahah
Kubraeylulsaree Limonlukekkk Bizde kaptık annemi yolladım mama sandalyesi, yastık,nevresim kılıfı, alt değiştirme , patik, cırtlı kitap,mama kaşığı aldık.
Diamondstallion Limonlukekkk ben de yastık yorgan nevresim çarşaf ve kitaplardan aldımm 🥰 yıkanıyorlar şimdi. İnşallah kullanmak nasip olur 🙏🏻