Tugbakarciga Merhabalar. Bebiş istiyoruz inşallah. cuma günü kahverengi leke geldi, bugün de midem bi tuhaf, başım sanki dönecek gibi ve yorgun hissediyorum. Hamilelik testi yapsam sonuç çıkar mı acaba? Adetime 4 gün var
Ayazayaz Tugbakarciga Tugbakarciga Canım git kan testi yaptır bende senin durumundaydım acile gittim tam 4 gün vardı mimde bulanıyordu başım dönüyordu hemen anladım hamile olduğumu 2. Gebeliğim ikiside aynı kahve bir leke de gelir o leke gelince tam ben hamileyim diyorum 🙈
Tugbakarciga Tugce1803 10 gün varken ben de doktora gittim leke için 0,5 çıktı. Doktor adete kadar bekle daha çıkmamış olabilir dedi. Ama sanki bertiler olmaya başladı bugün bende
Tugbakarciga Btl41 sabah yapın diyolar nette. Şimdi yapsam çıkar mı sabahı mı beklesem. Uf beklrmek çok zor
Btl41 Tugbakarciga ben adetime 1 gün kala yaptım bu saatlerde 2 çizgi net çıkmıştı hemen özel hastaneye gidip kan testi yaptirdim 520 çıkmıştı çok kutlu olmuştum
ysmnilhan1 Tugbakarciga bende senin gibiydim 1 yıl korunmadım hep bi heyecan olacak hissi beklemek vs sonra hiç beklemediğim anda oldu 3 5 günlük geçmeyle gözükmez 8 10 gün olacak Kİ idrar da çıksın şuan 16 haftalığım 🥰 yanş demem o Kİ kafana takma olur 🙏
Pszge Bence de yaptır ama kan tahlili yaptır canım hayırlısı olsun inşallah rabbim dualarını kabul etsin inşallah
Suhammeh Tugbakarciga canım gebelik varsa çıkar diye düşünüyorum 4 gün kala çok büyük bir rakam değil benim de 4 gün kala iki çift çizgi koyu şekilde belirdi elinizde var mi şuan
Zeynep92 Mervemrah bende 1 ocakta adet olmuştum sonra 2 gün önce sabah ilk idrarla test yaptım çift çizgi çıktı. hemen kan tahlili yaptırdım ve çok şükür pozitif çıktı 2 haftalıkmış binlerce şükür rabbime 🤲🏼🤲🏼
Mervemrah Tugbakarciga ilk testi saat 4 de yapmıştım silik çıktı sonra tanıdık hemşire var oda sabah ac karna ilk idrarla.yap dedi 1 gün bekledim oyle yaptım daha belirgim cikti insallah vardir canm.
Suhammeh Tugbakarciga eğer bedendeki değişikli fark ediyor ve çıkan sonuca fazla kaptırmıyacaksan bence yap canım ben öyle her hangi bir saatte yaptım çıktı allah gönlünüze göre versin