Ssozdmr Sbrn78 1,2lerde ilk tüp demişlerdi bana da sonra başka doktor buldum 8ay 1 sene denemen lazım yasın genc dedi (31-32) gayette hamile kaldım. Sadece doktorumun tavsıyesi çocuk planlarımı cok daha bekletmemek hemen calısmalara başlamak olduu
Sbrn78 Ssozdmr ya🩵🩷 böyle şeyler bizlere moral oluyor gercekten bazı doktorlar ve insanlar üzüyor gercekten bazen bizlerde allahın taktirini mucizesini unutuyoruz işalalh bizlerede nasip olur🤲sağlıkla büyüsün evladınız
Ssozdmr Sbrn78 hiç deneme süreniz olmadıysa deneyin ve ilk bi kaç ay hamile kalamazsan korkma vücut yavaş yavaş hazırlanıyor tavsiyem başka doktora da görünmen Ve aynı zaman da bazen kontrole gidiyorsun amh a bakıyorlar ama bakmaları gereken belli zamanlar var o zamanlarda baktırmak daha doğru🙏🏻
sehnazz000 Sbrn78 27 yaşındayım amh 1.02 oda baktıralı baya olmuştur şimdi dahada düşmüştür ve hamileyim o yüzden çokta şey yapma o kadar hayati bir mesele değil 0.2 ile hamile kalan var Hayırlısı olsun inşallah boşa üzülme
Kudenova Sbrn78 değerin normal ama elini çabuk tut. Bir de d vitamini, omega3, resveratrol ve koenzim q10 kullan. Değeri yükseltiyo daha da 🌸
Sbrn78 Kudenova doktor bunların hic birini kullan demedi bana bir cok yerde gördüm söylediklerinizi bunları kulanmak icin ne yapmam gerekiyor yani doktordan venmi talep edicem yoksa farklı bir bölümden test yaptırıp mı alacagm acaba
Kudenova Sbrn78 yok canım eczanede satılıyo hepsi. Benim amh bunları kullandıktan sonra artmıştı sonra da hamile kaldım zaten