OmerNfs Gunduzanne ayy sorma canım bebeklerimizin canı sağolsun hastaneler aşırı pahalı hele birde ikiz olunca masraflar çarpı iki olacak nasip olursa 🤲
Eylul41 OmerNfs allah razi olsun. Keske biraz insiyatif taninsa birde sacma sacma 2. 3. Sezaryan cikarttilar basimiza ne fark eder yahu 3 tane cocukmu cikiyor sonucta tek cocuk😀😀
OmerNfs Eylul41 senden de Allah razı olsun canım 🤲 ikiz gebelik benim ilk defa anne olucam nasipse o yüzden sezeryan olduğum için ikinci bebeğe ayrı para alıyorlar tedavisi tahlili için falan diyorlar ama bilemedim
Eylul41 Gunduzanne oyle tabi hatta gecen forumda birinin yorumuna denk geldim baska bir hastane 2 gece icin yatis yapilmis erken dogum riski varmis 24 bin tl odemişler sok olmuştum
Rmys20 Batman dünya hastanesi sezeryan doğum 28 bin kamu personeline %20 indirim oluyor yatak ücreti dahil
Eylul41 OmerNfs evet dogru ilk 2. 3. Hepsi ayri hatta ikiz bebeklerde bilr ayri aliyorlar sirf ikiz oldukları için 🤷🏻♀️
Gldegklp Merhaba kızlar bende 25. Haftadayım riskli gebelik yatıyorum.Fiyat aldım Acıbadem ataşehirden normal doğum paketi 99 bin epidural sezeryan 125 bin dediler şok oldum.Ama doktorumu bırakmak istemediğim için mecbur orada yapıcam:(
Eylul41 Gldegklp maalesef acibadem uçtu gidiyor benimde doktorum disaridan ama acibademde yapiyor dogumlari keske baska hastaneyle anlaşma yapsaydi 😀 benimde cok riskli o yuzden tam tesekkullu en iyi doktor lazim
Eylul41 gezentianne 50 bin doktorumuza 60 binde dogum paketine verecekmisiz. Kuaforu anne bana kutlama yemegi😃 istemedim kuaforu napacam dedim canimla ugrasiyorum yemekte bi corba olsa yeter ahahha ama en dusuk paket buymuş işin icine organizasyon ve fotografcisi girerse oooo rakamlar uçuyordu . Birde yenidogan ucretleri oluyormuş acibademlerin 8 bin tl 🙈
gezentianne Eylul41 Kuaförü anne baba yemeğini çıkaramıyorsunuz malesef paketten yaa🥹 Ee napacaksınjz peki? Tek anlaşmalı yeri acıbadem miymiş
Eylul41 gezentianne evet şansima onceden başka yermiş. Mecburen esimin bobregi gidecek ashsgja 😀😀 valla doktorumuz ameliyati yapti sureci takip etti yuzduk yuzduk kuyruguna geldik mecburen yapacağız artik 1 sene öder durur eşim bir sey demiyor zaten cocuk sag salim gelsinde diyor yasadigimiz once şeyden sonra taksitle kredi kartina yüklenip hodri meydan 😀😀