S1nbkr Aylaa123 evet malesef Allah kimseye göstermesin korusun öyle insanlardan Bol sütler herkese 🍼😂
Dugme2 Gokturkmom_ geçen kızım civciv seviyordu kaynanam bakma civciv e dedi neden dedim bilmem büyükler öyle derdi dedi 😅
Dugme2 Beril16 Gokturkmom_ bide 26 haftalık hamileyim beşigini kurdum kızımın dayanamadım içine taş koy boş durmaz dedi 😃
Nilayy95 Bercestee yaa banada dediler geçen arkadaşada saçmalama dedim ama yüksek A vitamini içirdiğinden pek yenilmesi önerilmiyor 🙃
hatice_aygun2 Tugba2794 aman yüzlerinde en ufak leke olmasın sağlıklı olsunlar hurafeleri boşverin 🤣🤣
Tugba2794 hatice_aygun2 ben hurafelere hiç inanmıyorum zaten ama cevremde inanan çok fazla o sebeple bana da yorumda bulunuyorlar bazı konularda🤣☺️
hatice_aygun2 Tugba2794 benimde dolu en çokta koca tarafı ama asla gale bile almıyorum inanmıyorum neler neler deniyor komik geliyor bana 🤣🤣
aresmia staRmama Öyle bir bebek vardı. Dehidrasyon yaşadı öldü 😔😔 çocugu tuzlayıp 3 gün yıkamamıslar vucudunda su kalmamıs. Derisi ayrılmış. Bu hurafelerin Allah belasını versin
Sumey_ye06 SeverBurcu Allah korusun ya kesinlikle kabul etmem zaten bnde aklı olan zaten böyle birşeyi nasıl yapar 😕
Aysenur222 Gokturkmom_ cocuk kırkı cıkmadan adetli biri bakarsa cocugun yüzünde leke atar digolad benim baktı görümcem bişecikte olmadı yani adetli olması kadın elinde olan bişe degilki bu kadın yaratılışında var napsın kadın bende diyenlere böle demiştim
Aysenur222 Kocbuse65 aynen ikindiye kadar yıkanırmış buhar sıcakları oldu ya hani inadıdam vlla yıkadım oh ne guzel uyudu cocuk gelişti hem bişecikte olmadı okudum hep
Aysenur222 Tugba2794 ben kasa kasa yedim ensede çilek şekli var hepte ensemi ellerim kaşırım gözün üstünde var bide