DENIZ_55 myavocado bizimde tatlımı tatlış bi papaganim var 6 aya yakındır bizle Adidas oskar evimizin minik yaramazi😊
Herseybebisicin myavocado iki tane kedimiz var Allah bağışlarsa öfke ve deva biri üç diğeri iki yıldır bizimle 🧿🙏🏻
Elifkoccc Mia benim minik kenafir gözlü kızım 😂 4 yaşın da 45 günlükken geldi anneme aşık olduğu için evlenirken ayırmadım 😂
Melissilemo myavocado 4 yıldır evde kedim var adı da Ares kedilerden hoşlanmıyordum bi cesaret sokakta kalmasın diye aldım canım oldu resmen iyi ki var
Gulcingul myavocado 4 aydır bir kedimiz var, ismi Eylül 🐾 Önce kedimiz geldi sonra bebeğimiz olacağını öğrendik 🍀✨️
Elifkoccc Samira24 forum kısmın da sol üstte üç nokta var oraya tıklayın resim yükle var oraya girip fotoğrafları yükleyin link veriyor aşağı da onu kopyalayıp buraya mesaj kısmına yapıştırıp yapabilirsiniz ☺️
Pelnztrk myavocado iş yerimin bahçesinde baktığım kedim var gün içinde akşama kadar dükkanda yatıyor🫠 ismi limon. Ondan önce gece adın da vardı ama kayboldu😔
2cocuk2kopek myavocado 2 tane köpeğim var Pomeranian ( Bella) 4 yaşında 1 yıl oldu sahipleneli Chihuahua (Lua) 2 yıldır bizimle onuda satın almıştık . Evin minik bebekleri hiç peşimden ayrılmazlar Lua aşırı kıskanç Bebiş doğunca Napıcaz bilmiyorum