Makikuba myavocado Aslınfda 2 tane var. 8 yaşında French Bulldogum var, ismi Maki. Sokakta baktığım bir canım daha vardı 5 senedir. Geçen sene zehirlediler😔
Namesiz6 4 yaşında bir maltese oğlum var.40 günlükken gelmişti.Evimizin bireyi artık.Bebiş gelince biraz alışana kadar kıskançlığımız olacak çünkü bana çok bağlı evdede gölgem gibi dipdibe dizdizeyiz hep 🙈
Melike3506 myavocado 5 yaşında benim güzel kızım. 3.5 aylıkken sahiplendim. İsmi Eylül, eylül ayında sahiplenmiştim. Ben onun hem annesiyim hem doktoruyum 🥰💕
ErsBegAs myavocado 2 senedir bizimle olan 2 papağanımız Cimbom ve Garip bir de muhabbetimiz var Rıfkı 😍🥹
Esraa00 myavocado 2 yılı da geçti kedim var ismi de 🐱 Samba 🐱 İyi ki var en kötü zor zamanımda o vardı 🥹
ozgeozi 10 aylık toy poodle bir oğluşum var. Sağolsun tuvalet eğitimiyle, yaramazlıklarıyla baya bir anneliğe hazırladı beni. Şimdi bir de operasyon geçirdi pek nazlı. 2. Çocuğum olacak gibi hissediyorum ben zaten o ailemizin ilk çocuğu gibi 😂
Ceydametee myavocado Kedim vardı british Mia 🥹 daha yeni sahiplendirdik çocuk olacağı için hiç istemedim vermek çocukla büyüsün dedim ama evde bir odada kapalı duramiyo ve eşime alerji yaptı tüyleri cocugada bişey olur diye eşim verelim dedi bizde verdik.Verdigimiz kişilerinde tekir kedisi varmış kısırlaştırmislsr bizimkide kısırlastirilmisti inşallah çok mutludur şuanda.Cok ağladım arkasından çok bağlıydim ona 😣
Azra4155 myavocado 1 tane kedimiz var 3 yaşına giricek 1 yaşından beri bizimle✨💖can dostum iyiki varlar
senem-yabaci myavocado geçen sene Eylül ayında yavru kedi bulduk. Nişanlıydık ve eşim o zaman apartta kalıyordu yasaktı evcil hayvan. Gizlice soktuk. Şanslı koyduk ismini. Ocak ayında bir tane daha bulduk tatliş bir kız. Ama o da 6 7 aylık falanmış. Dedik iyi anlaşırlar. İsmi de Şirine. Kısırlaştıracağız zaten diye düşündük. Apart sahibi camda bunları görmüş o ay 😂 ya kedileri at ya çık dedi. Biz de şu an oturduğumuz evi tuttuk. Ev sahibine de peşin peşin söyledik kabul edersen öyle kabul et diye. Tabi bu hengamede kısırlaştırma işi yalan oldu. Neyse Mayıs’ta evlendik. Kurban bayramında anneannemlere kahvaltıya giderken iki tane bebik gördük. Her yer kapalı tabi. Bunlar tekelin orada buzdolabının altına tünemişler. Aç susuz 🥺 dedim götürelim eve sahiplendirelim. Kalmasınlar sokakta. Ama birisi kendini öyle bir sevdiriyor ki 😂 öteki de çıkmıyor dolabın altından. Eşim de eğer nasiplerinde bizimle olmak varsa dönüşte tekrar karşımıza çıkarlar götürürüz eve dedi. Tabi ben havalara uçtum. Bir yandan da acaba yol kenarında bir şey olur mu diye korkuyorum. Çünkü evimiz ana cadde üstünde. Yürüyerek gittik geldik neyse. Baktım sevdiceklerim hâlâ orada. Birisini aldım kucağıma öteki inat etti gelmiyor. Ali en son bunu götürelim bari dedi. Ben salya sümük ağla. Bunlar kardeş ama nasıl ayıralım bebekleri diye. Bebek dediğim de 7 8 aylık 😂 güç bela kandırdık evdeki mamayla falan aldık geldik eve. İlan açtım sahiplendirmek için ama güvenemedim kimseye. İsimleri Pamuk ve Zeytin oldu. Tam yalama şekeri 4ü de. Bir güzel yalıyorlar ki. Bir de kucakçılar. Bizim Şirine de hamile çıktı o sıralar 😂 Ağustos’ta 5 tane de o doğurdu. İsimlere gülmeyin ama baharat ismi koyduk üçüne😂😂 Kimyon Tarçın Karabiber. Tipleri aynı ama baharatlarla. Diğer ikisi de Kurt ve Kuzu oldu. İçlerinden Kurt erkekti. Ekim ayında hamile olduğumu öğrendiğimiz hafta üç bebiki kaybettik gençlik hastalığından maalesef. Evimizin bahçesindeler. Diğer iki bıdık büyüyor. Onların bağışıklığı sağlammış. 2 de kuşumuz var 😂 bebekler dışında 4 kedoyu kısırlaştırdık hele şükür. Eşim şey diyor. Bahçeli bir evimiz olursa tavuk kümesi yapacağım. Bir de köpek sahiplenelim barınaktan. Ben de iguana falan da sahiplenelim kesmez onlar diyorum hep 😂